Wedle mojej wiedzy Rafa jest w drabince i ma się bardzo dobrze , na dodatek ze świetnymi widokami na tytuł.DUN I LOVE pisze: Jakie nikt go nie odsyła? Co Ty piszesz w ogóle?
Chyba, że o czymś nie wiem.
Wedle mojej wiedzy Rafa jest w drabince i ma się bardzo dobrze , na dodatek ze świetnymi widokami na tytuł.DUN I LOVE pisze: Jakie nikt go nie odsyła? Co Ty piszesz w ogóle?
Ja rozumiem, że Dimitrow ma trochę tych wpadek, ale bez przesady, takie rzeczy robisz jak jesteś bez formy, psychika nie ma nic do rzeczy.simon pisze:Podobno przy stanie 5-6 i 15-15 w trzecim, poszły 2 df-y z rzędu. Głowy nie kupisz.
Tytuł bywa czasem kwestią przypadku, zbiegu okoliczności, więc w tym zakresie nie można wykluczyć zwycięstwa Rafy, natomiast nie dostrzegam żadnych świetnych widoków na taki obrót spraw.Wujek Toni pisze:Wedle mojej wiedzy Rafa jest w drabince i ma się bardzo dobrze , na dodatek ze świetnymi widokami na tytuł.DUN I LOVE pisze: Jakie nikt go nie odsyła? Co Ty piszesz w ogóle?
Rewelacyjne widoki. Jeżeli ludzie piszą (a nie są takimi panikarzami jak Ty), że gra fatalnie, a w ciągu 5 dni musi pokonać Simona, Raonica, Federera i Djokovicia, to gdzie Ty tu widzisz szanse na tytuł?Wujek Toni pisze:Wedle mojej wiedzy Rafa jest w drabince i ma się bardzo dobrze , na dodatek ze świetnymi widokami na tytuł.
Uważaj, bo liczni fani Kevina Andersona wjadą Ci na mieszkanie za takie coś.DUN I LOVE pisze:Nadal od 9 miesięcy nie pokonał tenisisty z top-10 (top-15?).
A z iloma to grał?DUN I LOVE pisze: Nadal od 9 miesięcy nie pokonał tenisisty z top-10 (top-15?).
Podejrzewam, że Berdych nas rutynowo potraktuje.Robertinho pisze:Średnio się zaprezetował Ojciec Czworga. Skuteczność, a przede wszystkim sama gra przy szansach na przełamanie, uwidaczniała, że siedzi w głowie to AO.
Simon ratuj. Żil Simon.
Meczu nie widziałem, więc na temat formy się nie wypowiem. Na MTF-ie, między tradycyjną szyderą, wyczytałem, że w trzecim secie grał całkiem nieźle. Przynajmniej do czasu. Mniejsza o to. Jeśli grajek ma świadomość, że nie ma już miejsca na potknięcie i w tym momencie robi 2 df-y z rzędu (do tamtego momentu miał 3), to jak dla mnie nie wytrzymuje ciśnienia i tyle.Rroggerr pisze:Ja rozumiem, że Dimitrow ma trochę tych wpadek, ale bez przesady, takie rzeczy robisz jak jesteś bez formy, psychika nie ma nic do rzeczy.simon pisze:Podobno przy stanie 5-6 i 15-15 w trzecim, poszły 2 df-y z rzędu. Głowy nie kupisz.
Berdych powinien spokojnie ogarnąć. Zaskakująco długo trzyma formę, a jedyne porażki w tym roku pochodzą z rakiety zawodników z Top-10.Robertinho pisze:I po Niszikorze. Nie wiem komu kibicować w mecz Pana Łukasza.
Im bliżej RG, tym forma będzie rosła.Mario pisze:Mocno ponad stan (mam na myśli tegoroczną dyspozycję) robi wyniki Nishikori. I w sumie to jest sztuka, cały rok formy nie utrzymasz, a takie punkty przydają się później w rankingu. Tylko niech zacznie w końcu grać z łaski swojej.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości