WTA Australian Open 2025
Re: WTA Australian Open 2025
Przynajmniej Iga dalej nie przegra finału WS 

- DUN I LOVE
- Administrator
Myślę, że gdyby ją zapytać, który mecz by wolała wygrać, tj. z Osaką na ostatnim RG czy dziś, to na 100% by zaakceptowała Iga dzisiejszą rzeczywistość.
Jej statystyczna przewaga nad resztą jest tak ogromna, że naprawdę musiałaby się ta kariera załamać, żeby mogła przegrać historycznie rywalizację z Aryną, Rybakiną i cały czas Gauff. 23 lata, 5 WS, dobrze się dzieje, że ktoś jest w stanie ją stopować i wyhamowywać te chore prędkości w nabijaniu cyferek, bo te - jak doskonale wiemy - są najważniejsze.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Nie no tutaj jesteśmy zgodni, że to jest co najwyżej odroczenie od sukcesów poza RG.
- DUN I LOVE
- Administrator
Brak finału z Aryną jest imo wadą tego wyniku. Ja cały czas mam wrażenie, że one rywalizują ze sobą korespondencyjnie, a nie na korcie. Niby grają w tych samych czasach, a jakby w innych. Od czasu do czasu wrzucą je do półfinału Cincy na 12 czasu lokalnego, raz na ruski rok zagrają finał Madrytu, a poza tym ciągle się rozmijają w tych turniejach.
Internet żyje wielką rywalizacją, która jest de facto wolna od prawdziwych meczów wagi ciężkiej.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
- no-handed backhand
Zupełnie.
- Robertinho
Tak, o jedno dobre zagranie grubej Osaki od 2 lat bez WS była Igusia. Historyczna dominacja.DUN I LOVE pisze: ↑23 sty 2025, 14:37Myślę, że gdyby ją zapytać, który mecz by wolała wygrać, tj. z Osaką na ostatnim RG czy dziś, to na 100% by zaakceptowała Iga dzisiejszą rzeczywistość.
Jej statystyczna przewaga nad resztą jest tak ogromna, że naprawdę musiałaby się ta kariera załamać, żeby mogła przegrać historycznie rywalizację z Aryną, Rybakiną i cały czas Gauff. 23 lata, 5 WS, dobrze się dzieje, że ktoś jest w stanie ją stopować i wyhamowywać te chore prędkości w nabijaniu cyferek, bo te - jak doskonale wiemy - są najważniejsze.
Kolejny turniej WS odratowany i bardzo ważne, że udało się przetrwać efekt nowej miotły bez żadnego sukcesu naszego aniołeczka. Szkoda, że na cegle nikt nie umie grać na wysokim poziomie.
Ostatnio zmieniony 23 sty 2025, 14:47 przez Robertinho, łącznie zmieniany 1 raz.
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
- DUN I LOVE
- Administrator
Każdy ma swoje 40-coś tam. Podpisałaś z marką ON, należącą do Federera, to teraz masz.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
MTT - Tytuły (8) 2024:(1) Bastad, 2023:(1) Pune, 2022:(1) Melbourne, 2021:(5) Mallorca, Wimbledon, Toronto, Antwerpia, Sztokholm
MTT - Finały (5)
2022:(4) Dubaj, Estoril, Tokio, Paryż-Bercy 2021:(1) Wiedeń
MTT - Finały (5)
2022:(4) Dubaj, Estoril, Tokio, Paryż-Bercy 2021:(1) Wiedeń
- DUN I LOVE
- Administrator
2 asy Federera i dziś byś nazywał GOATEM Rafaela Nadala.Robertinho pisze: ↑23 sty 2025, 14:46Tak, o jedno dobre zagranie grubej Osaki od 2 lat bez WS była Igusia. Historyczna dominacja.
Jasne, że w szlemach są w stanie się dziewczyny postawić (i wielki szacun, to co zrobiłą Keys to jest prawdziwa weryfikacja formy gwiazdy, coś czego w ATP te wszystkie pizdeusze ze Zworkiem na czele nigdy nie byli w stanie zrobić), ale na dłuższą metę (w wymiarze rankingowym) to jednak ta dominacja była momentami miażdżąca.
Nevermind. Słowa uznania dla Madison. Świetna forma na początku sezonu i niesamowity charakter dziś. To jak się broniła, a później odrabiała straty w super taju, gdzie od pierwszej piłki oglądała plecy Igi, to coś niesamowitego. Żaden żen nigdy tak nie gonił za marzeniami.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
- Robertinho
@DUN I LOVE jaka rywalizacja z Rybakiną i Gauff, one łącznie z 3 WS mogą nie wyjść. Iguszka miała atakować historyczne rekordy, w Paryżu ma na to spore szanse i w tych kategoriach ją oceniamy, a nie "rywalizacji" z pokrakami, które w tenisa średnio umieją grać, vide Coco.
Twoja bestia to trochę inna historia, tu mogą być fajne liczby, ale też może faktycznie założy rodzinę, zobaczymy.
Ważne, żeby coraz więcej tenistek lało naszą dumę poza cegłą.
A po Caro ktokolwiek traktuje ranking WTA jakoś nabożnie?
Ok, już nie marudzę, świętujemy.
Twoja bestia to trochę inna historia, tu mogą być fajne liczby, ale też może faktycznie założy rodzinę, zobaczymy.
Ważne, żeby coraz więcej tenistek lało naszą dumę poza cegłą.
A po Caro ktokolwiek traktuje ranking WTA jakoś nabożnie?
Ok, już nie marudzę, świętujemy.

Ostatnio zmieniony 23 sty 2025, 14:56 przez Robertinho, łącznie zmieniany 1 raz.
- DUN I LOVE
- Administrator
Wydaje mi się, że dopóki nie podniesie poziomu gry Iga, to tak będzie. To i tak dużo, jak sobie człowiek przypomni choćby AO22 w turnieju Panów.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
- Robertinho
Sasza może odkupić część win. Nie tych od Mazurka.DUN I LOVE pisze: ↑23 sty 2025, 14:55Wydaje mi się, że dopóki nie podniesie poziomu gry Iga, to tak będzie. To i tak dużo, jak sobie człowiek przypomni choćby AO22 w turnieju Panów.
- Robertinho
Po 17 zasiądę jak do telenoweli.DUN I LOVE pisze: ↑23 sty 2025, 14:512 asy Federera i dziś byś nazywał GOATEM Rafaela Nadala.Robertinho pisze: ↑23 sty 2025, 14:46Tak, o jedno dobre zagranie grubej Osaki od 2 lat bez WS była Igusia. Historyczna dominacja.
Jasne, że w szlemach są w stanie się dziewczyny postawić (i wielki szacun, to co zrobiłą Keys to jest prawdziwa weryfikacja formy gwiazdy, coś czego w ATP te wszystkie pizdeusze ze Zworkiem na czele nigdy nie byli w stanie zrobić), ale na dłuższą metę (w wymiarze rankingowym) to jednak ta dominacja była momentami miażdżąca.
Nevermind. Słowa uznania dla Madison. Świetna forma na początku sezonu i niesamowity charakter dziś. To jak się broniła, a później odrabiała straty w super taju, gdzie od pierwszej piłki oglądała plecy Igi, to coś niesamowitego. Żaden żen nigdy tak nie gonił za marzeniami.

- Bombardiero
MTT - tytuły (14):
2025: Marsylia; 2024: Monte Carlo, Rotterdam; 2023: Toronto; 2022: Montreal, Newport, Eastbourne, Queen's Club, Madryt, Monachium; 2021: Metz, US Open, Parma, Barcelona
MTT - finały(10):
2024: Antwerpia, Montreal, Halle; 2022: Bazylea, Atlanta, Barcelona, Indian Wells; 2021: WTF, Antwerpia, Roland Garros
2025: Marsylia; 2024: Monte Carlo, Rotterdam; 2023: Toronto; 2022: Montreal, Newport, Eastbourne, Queen's Club, Madryt, Monachium; 2021: Metz, US Open, Parma, Barcelona
MTT - finały(10):
2024: Antwerpia, Montreal, Halle; 2022: Bazylea, Atlanta, Barcelona, Indian Wells; 2021: WTF, Antwerpia, Roland Garros
Jeszcze się kurs 11 udało złapać 

- DUN I LOVE
- Administrator
To z hazardu masz kasę na te wszystkie drogie wycieczki?
MTT Titles/Finals
Spoiler: