Australian Open 2014
Re: Australian Open 2014
O to, że nikt mu nie powiedział, co jest przyczyną opuszczenia kortu przez Nadala. On też mógłby poprosić o trainera i jak gdyby nigdy nic sobie wyjść.
Nie za bardzo rozumiem Twoje podejrzenia. Stało się coś niezwykłego?Martinek pisze: Konkretne substancje i ich wzory strukturalne.
Federer (wybaczcie przykład, Murray i Djoković na pewno też) zniknął w szatni na Wimbledonie 2012 w czasie meczu z Malissem i jakoś nie pamiętam, żebyś był bardzo dociekliwy.
MTT career highlights (26-17):
2021: Delray Beach (F);
2020: Antwerpia (W), Cincinnati (W), Dubaj (F), Montpellier (F);
2019: Bazylea (W), Sztokholm (W), Szanghaj (W), Metz (W), Winston-Salem (F), Stuttgart (W), Madryt (W), Monachium (F), Barcelona (F), Houston (W), Acapulco (W), Buenos Aires (F);
2018: Paryż (F), Bazylea (F), Metz (W), Toronto (W), Estoril (F), Miami (W), Australian Open (F);
2017: WTF (W), Sztokholm (W), Hamburg (W), Stuttgart (W), Acapulco (W);
2016: WTF (F), Bazylea (F), Cincinnati (W), Roland Garros (F), Marsylia (W), Doha (W);
2015: WTF (W), Bazylea (W), Winston-Salem (W), Hamburg (W), Wimbledon (F), Stuttgart (W), Monte Carlo (F), Indian Wells (F);
2014: Halle (F)
2021: Delray Beach (F);
2020: Antwerpia (W), Cincinnati (W), Dubaj (F), Montpellier (F);
2019: Bazylea (W), Sztokholm (W), Szanghaj (W), Metz (W), Winston-Salem (F), Stuttgart (W), Madryt (W), Monachium (F), Barcelona (F), Houston (W), Acapulco (W), Buenos Aires (F);
2018: Paryż (F), Bazylea (F), Metz (W), Toronto (W), Estoril (F), Miami (W), Australian Open (F);
2017: WTF (W), Sztokholm (W), Hamburg (W), Stuttgart (W), Acapulco (W);
2016: WTF (F), Bazylea (F), Cincinnati (W), Roland Garros (F), Marsylia (W), Doha (W);
2015: WTF (W), Bazylea (W), Winston-Salem (W), Hamburg (W), Wimbledon (F), Stuttgart (W), Monte Carlo (F), Indian Wells (F);
2014: Halle (F)
Też tak myślę. Pamiętam, że wtedy od razu zaczęły spadać kursy na Stana.DUN I LOVE pisze:Byłem przekonany, że medical był przy 1-3, a nie 1-2.
- SebastianK
Chciał wiedzieć jaki problem ma Nadal. Problem z dolnym odcinkiem kręgosłupa więc pewnie gacie były ściągane.. Powinni to zrobić na korcie. Zobaczylibyśmy nie tylko legendarnego hemoroida ale i worek z EPO w proszku.DUN I LOVE pisze:Robu, o co Stan miał pretensje? Byłem przekonany, że medical był przy 1-3, a nie 1-2.
Nie należy mylić prawdy z opinią większości.
- DUN I LOVE
- Administrator
Nie oglądałem meczu, stąd pytanie. Nie mam zdania, po prostu chciałem, żebyście mi rozjaśnili sytuację.SebastianK pisze:Chciał wiedzieć jaki problem ma Nadal. Problem z dolnym odcinkiem kręgosłupa więc pewnie gacie były ściągane.. Powinni to zrobić na korcie. Zobaczylibyśmy nie tylko legendarnego hemoroida ale i worek z EPO w proszku.

MTT Titles/Finals
Spoiler:
Myślę, że to nie plecy, a słynny hemorid był rzeczywistą przyczyną porażkiSebastianK pisze: Zobaczylibyśmy nie tylko legendarnego hemoroida ale i worek z EPO w proszku.

- Rodżer Anderłoter
Miałem w ogóle nie oglądać dzisiejszego meczu i powoli coraz mniej śledzić forum i rozgrywki tenisowe. Zwycięstwo Stana to jak ostatni sprawiedliwy w Sodomie i Gomorze. Ocaliło tenis i forum przed zapomnieniem przeze mnie. Znowu ogarnął mnie entuzjazm i chciałem zaglądać na forum, kiedy to otrzymałem kolejny cios w samo serce- odejście Anuli.
Dziwicie się Anuli ?
Jedziecie po tym Nadalu jak po burej suce. Hemoroidy, łysina, EPO, prostactwo, cwaniactwo itd.
Hejt hejtem, dystans dystansem , ale to chyba lekka przesada.
Jedziecie po tym Nadalu jak po burej suce. Hemoroidy, łysina, EPO, prostactwo, cwaniactwo itd.

Odp: Australian Open 2014
No, GDYBY się stało, to rzuciłbym to... wiadomo gdzie.robpal pisze:Nie za bardzo rozumiem Twoje podejrzenia. Stało się coś niezwykłego?Martinek pisze: Konkretne substancje i ich wzory strukturalne.
Federer (wybaczcie przykład, Murray i Djoković na pewno też) zniknął w szatni na Wimbledonie 2012 w czasie meczu z Malissem i jakoś nie pamiętam, żebyś był bardzo dociekliwy.

Tego meczu Feda nie oglądałem, ale jest on ostatnią osobą, którą podejrzewałbym o doping.
Tytuły (4): 2023: Doha; 2017: Chennai, Queens Club; 2012: Memphis
Finały (6): 2017: Newport, Montreal; 2014: Abu Dhabi, Metz; 2013: Pekin, Atlanta
twitter.com/saboteur_cod
Finały (6): 2017: Newport, Montreal; 2014: Abu Dhabi, Metz; 2013: Pekin, Atlanta
twitter.com/saboteur_cod
W połowie czwartego seta, po najgorszym gemie serwisowym w dziejach szwajcarskiego tenisa od czasów dzieciństwa Federera, miałem głębokie przekonanie, że alpejskie powietrze jednak źle służy panom Szwajcarom w pojedynkach z Nadalem i Hiszpan nawet na jednej nodze, z chorymi plecami, bandażem na dłoni i owiniętymi oczami czarną przepaską wygra ten mecz w pięciu setach. Potem się okazało, że to jednak chwilowe rozedrganie - ogólnie rzecz biorąc - sprawnie pracującej maszynki do wygrywania punktów. Stan w pierwszym secie zaprezentował koncert gry porównywalny z ubiegłorocznym pierwszym setem z Djokoviciem. Fantastycznie zneutralizował siłę i rotację Hiszpana, pewnie rozgrywał bekhendem, doskonale serwował - po prostu lodzio-miodzio. Późniejsze kuriozum pominę milczeniem, bo tak niedorzecznego finału wielkoszlemowego nie było całe lata. Ostateczne rozstrzygnięcie cieszy mnie niezmiernie, mam przeczucie, że wiosna w Szwajcarii będzie piękna, byle tylko GOAT-owi nie kazali grać z Nadalem 

STAN THE MAN!
- Robertinho
Bo to chyba trzeba wyprowadzić armaty i zacząć ładować. Jak się bawić, to się bawić. W końcu jesteśmy na forum sportowym, a to nie jest miejsce do lizania się po ... wiadomo czym.Nadalito pisze:Dziwicie się Anuli ?
Nie podejrzewasz Feda, który w wieku przeszło 32 lat, mając ponad 1100 meczów na liczniku, biega przeciwko Murrayowi jak królik z reklamy bateryjek, wyciągając przy okazji sporą porcję kosmicznych piłek?Martinek pisze:Tego meczu Feda nie oglądałem, ale jest on ostatnią osobą, którą podejrzewałbym o doping.
Uważam, że jego tenis od strony technicznej, nie wymaga dopingu.
twitter.com/saboteur_cod
twitter.com/saboteur_cod
- Robertinho
Już może jednak skupimy się na Wawie. Macie tematy o: Nadalu, Fedzie, dopingu, kibicowaniu i kilka innych. Tam psujcie ludziom radość ze święta. Na razie proszę...
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
- DUN I LOVE
- Administrator
Drodzy Państwo, są ku takim przepychankom odpowiednie tematy - zapraszam do ATP Tour. To wielki dzień Stasia, naprawdę nie wiem, czy to tak fajnie zamieniać go w kolejne przepychanki na linii Nadal - Federer czy tam cwaniak i koksiarz vs bufon i płaczek, jak kto woli. 

MTT Titles/Finals
Spoiler:
Wawrinka. :fapfap:
twitter.com/saboteur_cod
twitter.com/saboteur_cod
- Robertinho
Re: Odp: Australian Open 2014
Martinek pisze:Wawrinka. :fapfap:

Co do sygnatury, nie ukrywam, że liczę na przychylny odzew kolejnych sympatyków tenisa.
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
Kiedy ostatnio ktoś pokonał Djokovicia i Nadala w jednym turnieju?
twitter.com/saboteur_cod
twitter.com/saboteur_cod
- DUN I LOVE
- Administrator
Re: Odp: Australian Open 2014
Fed na WTF10? Na pewno Stan po raz pierwszy w szlemie.Martinek pisze:Kiedy ostatnio ktoś pokonał Djokovicia i Nadala w jednym turnieju?
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Zgadza się. 

twitter.com/saboteur_cod
twitter.com/saboteur_cod