Kultura gry po stronie Kangura, ale brakuje returnu, brakuje minięć, ale jest zadziorność i Bec na trybunach, więc tanio skóry nie sprzeda.
Ale dwie ostatnie piłki 2 seta jak za najlepszych lat - najpierw minięcie po krosie, a następnie firmowy topspinowy lob.Samurray pisze:Kultura gry po stronie Kangura, ale brakuje returnu, brakuje minięć, ale jest zadziorność i Bec na trybunach, więc tanio skóry nie sprzeda.
Podobnie jak serwis Novikova.robpal pisze:Zadowalający dziś poziom spotkań, nawet bardzo
Za to jego nazwisko mawia się Zelt, ale pisze - Celt.Rodżer Anderłoter pisze: Kiedy przychodziły kluczowe końcowe gemy seta Żiles (jak mawia Zelt)
O, no właśnie o to mi chodziło! Czyli pozory nie mylą, specjalista od 5-setówek. Ile z nich wygrał? Zapewne koło 20.robpal pisze:Stan zagrał dziś 86. mecz na szlemie i była to jego 32. pięciosetówka. Ma chłopak przebieg
Ten typ zawsze tak ma.Barty pisze:Czy Benoit Paire zawsze zachowuje się na korcie tak, jak dziś? To znaczy chodzi 0,01 km/h pomiędzy piłkami i wygląda, jakby najchętniej dawno zszedł z kortu?
Widziałem go tylko raz kiedyś i przyznam się, że nie pamiętam.
Dzięki.sheva pisze:
Ten typ zawsze tak ma.
Ja oglądam na polskim Eurosporcie i dowiedziałem się, że Roddick nigdy nie grał dobrych slajsów, że volley zawsze był katastrofalny, że powinien przegrać ten mecz 1-3 i jest tenisowym dziadkiem, który już nie ma żadnego paliwa w baku.Shinoda pisze:Ja za steama oglądam i co rusz teksty - marvelous! Co publika może dodatkowo zdziałać...
Użytkownicy przeglądający to forum: Rroggerr i 5 gości