Wikipedia
Wyniki III rundy Singla Mężczyzn:
[1] Novak Djokovic
Kei Nishikori
[4] Alexander Zverev
Jeremy Chardy
[12] Karen Chaczanow
[14] Ugo Humbert
[6] Pablo Carreño Busta
[2] Daniił Miedwiediew
No i Vondrousovej też troszkę bliżej do Czeszki niż do Rosjanki, taki szkopuł.Fighter pisze: ↑28 lip 2021, 7:53To nie był następny mecz, bo po drodze zdążyła przejechać się jeszcze po Podorowskiej.Kiefer pisze: ↑28 lip 2021, 6:36 Podwójnym zakończył Fog, to jest klasa.
Przełączam na Badose z Vondrousovą, na razie równo.
A nawet nie, leworęczna Rosjanka uzyskała przewagę, prowadzi 5-3, nawet zabawne będzie jak spłynie zaraz w następnym meczu po tym jak zjadła naszą gwiazdę.
6-3.
E. I medical Hiszpanki, ciśnienie sobie mierzy i wygląda na tej ławce rzeczywiście średnio, chyba upały dają się we znaki.
E2. No i tyle było meczu, krecz.
Zagrzała się Hiszpanka. Dosłownie.
Też mi się to od razu rzuciło, ale myślałem, że może ma jakieś korzenie o których nie słyszałem, to nie chciałem się wymądrzaćBarty pisze: ↑28 lip 2021, 20:25No i Vondrousovej też troszkę bliżej do Czeszki niż do Rosjanki, taki szkopuł.Fighter pisze: ↑28 lip 2021, 7:53To nie był następny mecz, bo po drodze zdążyła przejechać się jeszcze po Podorowskiej.Kiefer pisze: ↑28 lip 2021, 6:36 Podwójnym zakończył Fog, to jest klasa.
A nawet nie, leworęczna Rosjanka uzyskała przewagę, prowadzi 5-3, nawet zabawne będzie jak spłynie zaraz w następnym meczu po tym jak zjadła naszą gwiazdę.
6-3.
E. I medical Hiszpanki, ciśnienie sobie mierzy i wygląda na tej ławce rzeczywiście średnio, chyba upały dają się we znaki.
@Kiefer #RzetelneDziennikarstwo
Barty pisze: ↑28 lip 2021, 20:25No i Vondrousovej też troszkę bliżej do Czeszki niż do Rosjanki, taki szkopuł.Fighter pisze: ↑28 lip 2021, 7:53To nie był następny mecz, bo po drodze zdążyła przejechać się jeszcze po Podorowskiej.Kiefer pisze: ↑28 lip 2021, 6:36 Podwójnym zakończył Fog, to jest klasa.
6-3.
@Kiefer #RzetelneDziennikarstwo
Chyba czterech fraglesów bo niedawno w Halle ograł Zvereva, Aliassime'a i Rubliowa, a teraz na igrzyskach ogołocił greckiego tumblera.no-handed backhand pisze: ↑28 lip 2021, 20:34 Za mało jest u nas doceniany Humbert. W krótkim czasie pobił dwóch fraglesów, o których jest tutaj więcej szumu, niż powinno być, więc moim zdaniem w tym ubogim tourze nazwisko Francuza jak najbardziej godne podkreślenia.
Jak nie? Przecież włosy te same mają:no-handed backhand pisze: ↑28 lip 2021, 20:58 Chodziło mi o wiadomo kogo, Felixa zapomniałem, a o Andrzejku nigdy bym sie tak nie wyraził.
Mnie zaczęło z kolei zastanawiać dlaczego on pisze o turnieju WTA w wątku męskim.
To akurat bardzo proste. Ma wszystko w dDUN I LOVE pisze: ↑28 lip 2021, 21:02Mnie zaczęło z kolei zastanawiać dlaczego on pisze o turnieju WTA w wątku męskim.
Rozpuściliście Kiefera jak dziadowski bicz. Za dużo wchodzenia w jego legendarnie głęboko dupę.DUN I LOVE pisze: ↑28 lip 2021, 21:02Mnie zaczęło z kolei zastanawiać dlaczego on pisze o turnieju WTA w wątku męskim.
Gdzieś mi się obiło, że Tsitsipas podkręcił kostkę na początku trzeciego seta, a to by trochę tłumaczyło łatwość tej wygranej i odbierało splendoru Francuzowi, ale nie wiem czy to sprawdzone info.Kamileki pisze: ↑28 lip 2021, 20:53Chyba czterech fraglesów bo niedawno w Halle ograł Zvereva, Aliassime'a i Rubliowa, a teraz na igrzyskach ogołocił greckiego tumblera.no-handed backhand pisze: ↑28 lip 2021, 20:34 Za mało jest u nas doceniany Humbert. W krótkim czasie pobił dwóch fraglesów, o których jest tutaj więcej szumu, niż powinno być, więc moim zdaniem w tym ubogim tourze nazwisko Francuza jak najbardziej godne podkreślenia.
Bo widziałem plan gier na środę na mecze męskie i damskie, więc myślałem, że ogólny wątek.DUN I LOVE pisze: ↑28 lip 2021, 21:02Mnie zaczęło z kolei zastanawiać dlaczego on pisze o turnieju WTA w wątku męskim.
Użytkownicy przeglądający to forum: Jacques D. i 1 gość