Lake, wszystko jedno, byle był nowy zwycięzca WS tak jak tutaj, w dodatku z kraju, który nie odnosił większych sukcesów tenisowych ostatnio

W Rumunii pewnie będzie miała. Od reszty świata wystarczy odrobina szacunku.Federasta20 pisze:Właśnie przez ten charakter Simona nigdy nie będzie miała pozycji superbohaterki
Za parę tygodni podtrzymasz to zdanie?Federasta20 pisze:Lake, wszystko jedno, byle był nowy zwycięzca WS tak jak tutaj, w dodatku z kraju, który nie odnosił większych sukcesów tenisowych ostatnio
Kombo Thiem + Delpo dałoby radęlake pisze:Za parę tygodni podtrzymasz to zdanie?
Zwłaszcza, że Simona jest pierwszą od minimum dekady specjalistką od cegły na poziomie wielkoszlemowym.robpal pisze:Należało się Simonie jak psu buda.
Żadne trollowanie, ani prowokacja to, ale jak rozumiesz specjalistkę od cegły? Bo to dla mnie zawsze ciekawy temat.Jacques D. pisze:Zwłaszcza, że Simona jest pierwszą od minimum dekady specjalistką od cegły na poziomie wielkoszlemowym.
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
Sprawiedliwość dziejowa wymaga by i Agnieszka wkrótce sięgnęła po taki laur. Może to taki sezon spełnienia dotychczas niespełnionych?robpal pisze:Należało się Simonie jak psu buda.
Nie zapominajmy o DementiewejMario pisze:Tak, po Agnieszce jeszcze Safina się szykuje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości