A takie fajne te niespodzianki.

A takie fajne te niespodzianki.
Ona tam nie miała jakiegoś epizodu dopingowego ze 2 lata temu i całkiem niedawno wróciła po skróceniu kary? To chyba od tamtego okresu ta jej kariera się zatrzymała, ale na korcie jeszcze nie miałem okazji jej oglądać, więc o grze się nie wypowiem.
Iga w tym 2022 prócz wystrzału formy trafiła też na totalną pustynię w rozgrywkach, teraz mimo wszystko ten poziom się nieco podniósł. Roland Rolandem, rzeczywiście wyszarpany, ale przede wszystkim znakomita końcówka podkolorowała mocno ten obraz.
Bo przecież, gdyby zostały gwiazdy, to wszyscy by oglądali. Ja odpuszczę głównie z powodu godzin, to już nie ten etap życia/zainteresowania dyscypliną, żeby chodzić w trybie zombie z powodu tenisa. Zrobiłbym wyjątek dla Garcii, może Vekic albo jakiejś Badosy i to by było na tyle, podobnie jeśli chodzi o zrobienie sobie wolnego i oglądanie sesji wieczornej. A sam układ bardzo przyjemny, gdyby to był RG albo nawet US Open, to coś bym tam śledził.Robertinho pisze: ↑22 sty 2024, 9:41A takie fajne te niespodzianki.Tylko potem nikt tego nie chce oglądać. Oczywiście z mojego punktu widzenia dobrze, bo bez naszej gwiazdy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości