Będzie świeższy na Novaka.grzes430 pisze:Grigor w 2 rundzie.

Będzie świeższy na Novaka.grzes430 pisze:Grigor w 2 rundzie.
Na 5 setów jeszcze za wcześnie.DUN I LOVE pisze:Będzie świeższy na Novaka.grzes430 pisze:Grigor w 2 rundzie.
Niestety.Robertinho pisze:Znowu pada?
Wujek Toni pisze:Tyle się mówi o koksiarzach typu Djoković i Nadal, a tymczasem 36-letni Haas wygląda jakby ktoś mu wymienił organizm na przynajmniej o 10 lat młodszy.
Szkoda mi go, naprawdę. Już od początku spotkania wyglądał źle, dziwie się że tyle wytrzymał.jowy pisze:Tomić krecz.
Śnij dalej. Ale mam dla Ciebie taką propozycję - koniecznie załóż szkółkę dla młodych talentów i oczywiście w wolnych chwilach w odpowiednim dziale na forum nie zapomnij podzielić się z nami dwustronicową rozprawą o jakimś zdolnym 6-latku, którego wyłapałeś nie wiadomo gdzie. Chętnie poczytamy.Rroggerr pisze:Jeżeli tylko Australijczyk będzie zdrowy, to z taką tendencją wzrostową w swojej tenisowej klasie, z palcem w nosie powinien zrobić czołową setkę rankingu w tym roku. A w takim wypadku jeżeli chodzi o szybkość rozwoju kariery nie będzie w żadnym wypadku ustępować herosom współczesnego tenisa - Djokovicowi i Murrayowi.
W drugiej rundzie zagra mecz weteranów z Hanescu.Alan pisze:O! Tursunov za mocny dla Doga.
Ja tam w żadnego Dimitrova na RG póki co nie wierzę. On może sobie pokonywać słabego Djokovicia w meczu do dwóch wygranych setów i w Madrycie, gdzie Novaka wygwizdują fani Nadala, ale nie w Szlemach. Tu prędzej, niż odniesie zwycięstwo, odpadną mu nogi. Jemu potrzeba jeszcze po prostu trochę czasu, by mógł przyzwyczaić swój organizm do najwyższych obciążeń, tak jak to było zresztą kiedyś z Serbem, i tyle.SebastianK pisze:Przecież wygra w trzech
Użytkownicy przeglądający to forum: jarosword20 i 22 gości