To żadna nowość, że gra beznadziejnie. Nowością jest to, że ktoś ma jaja, żeby go odesłać na MajorkęSebastianK pisze: Oba mecze grał katastrofalnie, ale w poprzednim rywal był po prostu totalnym ogórem.

To żadna nowość, że gra beznadziejnie. Nowością jest to, że ktoś ma jaja, żeby go odesłać na MajorkęSebastianK pisze: Oba mecze grał katastrofalnie, ale w poprzednim rywal był po prostu totalnym ogórem.
No proszę.robpal pisze:Szok i niedowierzanie, aż musiałem się przejść.
Brawa dla Rosola, pokazał jaja, jakich od kilku lat nie widzieliśmy w tourze.
Źle to on grał. Nie grał żałośnie, do legendarnych popisówek a la Dodig czy Verdasco rzeczywiście brakło.Juan pisze:Nadal nie grał wcale źle, [...]
Nie ta połówkaRobertinho pisze:Rosol ograł Nadala, silalala.Dziękuje.
Brian Baker.robpal pisze:Pięknie się otwiera dolna połówka. Jeśli nie będzie niezwykłej reaktywacji Roddicka, to będziemy mieli nowego finalistę Wimbledonu
Benoit Paire?DUN I LOVE pisze:Brian Baker.robpal pisze:Pięknie się otwiera dolna połówka. Jeśli nie będzie niezwykłej reaktywacji Roddicka, to będziemy mieli nowego finalistę Wimbledonu
To byłby naprawdę jaja (chociaż tego, co dziś się stało to nic chyba nie przebije), ale oczywiście Paire w finale brzmi nieźle.Barty pisze: Benoit Paire?
Jak możesz.!?robpal pisze:A co to zmienia? Nie ta połówkaRobertinho pisze:Rosol ograł Nadala, silalala.Dziękuje.
No błagam. Kontekst się liczy. Kiedy ostatni raz ktoś miał jaja,żeby Nadala wywalić w WS przed półfinałem? Mitów wokół tego narosło mnóstwo i fajnie,że ktoś potrafił pokazać, ile one wszystkie były warte, a trzeba było do tego nie lada psychiki.Anula pisze:No proszę.robpal pisze:Szok i niedowierzanie, aż musiałem się przejść.
Brawa dla Rosola, pokazał jaja, jakich od kilku lat nie widzieliśmy w tourze.
Rośnie nam kolejny bohater, co najmniej jak Ernest po meczu z Tomaśkiem.![]()
Chyba trochę przesadzasz. To nie pierwszy zawodnik, który pokonał Nadala i nie ostatni.
Ze mnie to niepoprawny optymistaDajan pisze:Nadal wylot w 3, a jak nie to w 4 rundzie
Zieeeeew.... -.-Anula pisze:Jak możesz.!?robpal pisze:A co to zmienia? Nie ta połówkaRobertinho pisze:Rosol ograł Nadala, silalala.Dziękuje.
![]()
Taka rzadka chwilka szczęścia dla niektórych fanów tenisa.![]()
Pozwól jej trwać.
To chyba ja zieeeeeeeeew -.-Robertinho pisze: Zieeeeew.... -.-
Chyba nie to Robertinho miał na myśliRodżer Anderłoter pisze:Tatko i tak by się z Djokiem spotkał jak nie w semi w połówce to później w finale.
Użytkownicy przeglądający to forum: Albert, DUN I LOVE, Jacques D. i 15 gości