Od pewnego tenisisty z Bałkanów się nauczył. Najpierw mu wrzucał na konferencjach za takie numery, potem odkrył, że to działaFederasta17 pisze: Fed MTO

Od pewnego tenisisty z Bałkanów się nauczył. Najpierw mu wrzucał na konferencjach za takie numery, potem odkrył, że to działaFederasta17 pisze: Fed MTO
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
Paradoks tego meczu jest taki, że dla obu jest to szansa jedna na 20 na wygranie WS, lepiej mieć nie będą. No, może poza obsikanym Murkiem w finale RG.Del Fed pisze: Jeżeli nawet tego nie uda się wygrać, to może jednak starsi stażem mają rację, że trzeba kończyć. Bo po co kopać się z koniem...
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
Jak zmienisz nick na Federasta18? Da sie?Federasta17 pisze:No to mamy pięciosetówki w półfinałach i finale. Więcej nie będę na razie pisał.
#Bel18ve
Fed MTO
Czarno to widzę.The Djoker pisze: Jak zmienisz nick na Federasta18? Da sie?
Wydaje mi się, że na RG możecie próbować. Wszystko zależy od Koko. Przynajmniej Rafau nadaje się do rywalizacji, gdy wie, że rywal się już nie zleje.robpal pisze:Paradoks tego meczu jest taki, że dla obu jest to szansa jedna na 20 na wygranie WS, lepiej mieć nie będą. No, może poza obsikanym Murkiem w finale RG.Del Fed pisze: Jeżeli nawet tego nie uda się wygrać, to może jednak starsi stażem mają rację, że trzeba kończyć. Bo po co kopać się z koniem...
Użytkownicy przeglądający to forum: Albert, Art, azver, Bombardiero, jarosword20, Kiefer, Nando, Rroggerr, Saboteur, Żilu i 41 gości