A Ty myślisz, że ja jak mam? Moja kariera>>>czyjakolwiek kariera.robpal pisze:Chyba nie myślisz, że obchodzi mnie wynik Nadala? Liczy się tylko MTT.

A Ty myślisz, że ja jak mam? Moja kariera>>>czyjakolwiek kariera.robpal pisze:Chyba nie myślisz, że obchodzi mnie wynik Nadala? Liczy się tylko MTT.
Ty jesteś w porządku, ale z Bartym kiedyś prawie piwo piłem w MCDonald's, więc nie tym razem.Del Fed pisze:Ja też żyję.![]()
Dziwnie to okazujesz, rozdając mi lewe obywatelstwo na rankingach i wrzucając do kwali, tam gdzie tylko możesz.DUN I LOVE pisze: Ty jesteś w porządku,
Poprawione, przepraszam.Del Fed pisze:Dziwnie to okazujesz, rozdając mi lewe obywatelstwo na rankingach i wrzucając do kwali, tam gdzie tylko możesz.
Zaczął grać David, ale tak naprawdę Rafa chyba sam go do tego meczu zaprosił. Przy 3-0 30-0 miał obowiązek przypilnować gema i pewnie by nie było odwrotu. Zamiast tego zaczął kombinować z shotmakingiem (próby drop shotów, efektownych kończących). Starszy Hiszpan złapał kontakt i postanowił powalczyć. Tak to widzę.Rroggerr pisze:Wyłączyłem jak miał dwa breaki przewagi. Faktycznie Ferrer zaczął grać czy zaważyła dyspozycja przyszłego zwycięzcy z Monte Carlo, Madrytu, Rzymu i Paryża?
Spoko, pamiętam.DUN I LOVE pisze: Zapomniałeś jeszcze, że Ci wypominam semi RG13.
W MTT jeszcze się liczysz, trzymaj za FerruBarty pisze:Po ten Rafa przegral tego drugiego seta - I kupon I MTT mi skopal.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości