Piękny człowiek, szkoda, że nie jest dodatkowo Czarny, byłby ideał osoby ludzkiej.
Co nie, @Kamileki ?
Piękny człowiek, szkoda, że nie jest dodatkowo Czarny, byłby ideał osoby ludzkiej.
Ale mnie oczerniłeś kochany Robercie.Robertinho pisze: ↑04 cze 2023, 15:49Piękny człowiek, szkoda, że nie jest dodatkowo Czarny, byłby ideał osoby ludzkiej.
Co nie, @Kamileki ?
Dałem Ci po prostu okazję się wybielić.Kamileki pisze: ↑04 cze 2023, 16:51Ale mnie oczerniłeś kochany Robercie.Robertinho pisze: ↑04 cze 2023, 15:49Piękny człowiek, szkoda, że nie jest dodatkowo Czarny, byłby ideał osoby ludzkiej.
Co nie, @Kamileki ?
Stal wykuta w ogniu walki z przeciwnościami losu, zupełnie jak dzielna, mała Serbia. Odmowa szczepień to jego Kosowo.
Done.Robertinho pisze: ↑21 cze 2023, 16:02 @DUN I LOVE Kiedy zmiana nazwy wątku na "Novak Djokovic - GOAT", hę?
DUN I LOVE pisze: ↑21 cze 2023, 16:06Done.Robertinho pisze: ↑21 cze 2023, 16:02 @DUN I LOVE Kiedy zmiana nazwy wątku na "Novak Djokovic - GOAT", hę?
Dałęm kropkę na koniec, żeby podkreślić definitywny koniec dyskusji.
Dzieło przerosło twórcę. Tak jak król Novak przerósł Federera i Nadala.
Na szczęście dbamy tutaj o godne i równe traktowanie GOATA.
Jeszcze kilka lat i Nole na przedzie, przed wszystkim, bez wyjątków. Jedyny, niepowtarzalny GOAT GOATÓW - NOVAK DJOKOVICRobertinho pisze: ↑06 lip 2023, 12:26Prawdziwego Ronaldo i Kobiasza GOATuje Nole. I jak tu go nie uwielbiać? @DUN I LOVE @Kamileki @KieferSpoiler:
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot] i 11 gości