Miedwiediew: 32-8
Hurkacz: 32-23
Można dojść do wniosku, że liczba ue zdecydowała.
Na pewno nie jest to zwiastun dobrego turnieju dla Daniła, oby było już tylko lepiej.DUN I LOVE pisze: ↑14 lis 2021, 16:29Można dojść do wniosku, że liczba ue zdecydowała.
No i teraz pojawia się pytanie, czy ten pierwszy set to zwiastun dobrego turnieju w wykonaniu Polaka czy wręcz przeciwnie - rzucił od początku najlepsze co ma, a teraz będzie już tylko przeciętnie?
Dobrze wyglądał w przekroju całego meczu. Pozostaje faworytem tej grupy. Półfinału raczej też, o ile Novak nie zatankuje w którymś meczu.Robertinho pisze: ↑14 lis 2021, 16:47
Na pewno nie jest to zwiastun dobrego turnieju dla Daniła, oby było już tylko lepiej.
Kto? Mielewski?
7 lat za późno ta zmiana. Miałby Roger spore szanse dorzucić z 2-3 triumfy w tych warunkach, zabierając coś pewnie No1e.
Na chłopski rozum wydaje mi się, że jeżeli już zrobili studio to powinno ono funkcjonować przy każdym meczu. Teraz byłem w szoku, a już tym, że weszli na antenę nie z rozgrzewką, a kilka minut wcześniej z filmikiem promującym turniej, to już w ogóle byłem zbudowany.
W sumie mogło, jedno i drugie polsatowskie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości