No to co, tak jak nakazuje myśleć zdrowy rozsądek, czyli Osaka i prawdopodobnie Brady, czy jednak zło zwycięży?
Australian Open 2021 (WTA)
Re: Australian Open 2021 (WTA)
Szkoda, że Osaka z Sereną grają tak wcześnie. Mogli zamienić kolejnością te półfinały, to więcej osób z Juropy by obejrzało ten pojedynek.
Ja obstawiam jednak Brady-Williams.
- DUN I LOVE
- Administrator
-
Obowiązkowo.
Chętnie bym zobaczył ten oklep od Osaki, ale bez przesady. Druga w nocy to nie pora na oglądanie tenisa. 

Ameryki nie odkryję jak napiszę, że jest wielce prawdopodobne, iż zwyciężczyni półfinału Serena - Naomi w sobotę sięgnie po tytuł. Trzeba jednak pozostawić margines błędu, bo jest to tylko sport i nigdy nie można być niczego w stu procentach pewien. Np. czy byli jacyś śmiałkowie, którzy postawili na zwycięstwo Tsitsipasa po pierwszych dwóch setach w pojedynku z Rafą? Wątpię...
A, pardon, rzeczywiście. Koło 5. można już wstać na połowę drugiego seta.

Ja przed 5 się budzę i tak do pracy, więc nastawiam sobie wyjątkowo budzik na trzy kwadranse wcześniej.
- DUN I LOVE
- Administrator
Maćku, czwarta jest nad ranem, nie w nocy.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
Ja wychodzę z założenia, że czwarta jest nad ranem, kiedy robi się widno, a w nocy, kiedy jest ciemno. Zapamiętaj to sobie!

- Robertinho
Pojęcia nie mam, ale mam nadzieję, że woke ogarnie.
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
- DUN I LOVE
- Administrator
Oj oj Serenka, tu już powinno być 3-0 z dwoma brejkami.
Bardzo dobrze zaczęła Williams, Osaka z kolei niebywale spięta, ale powoli się ogarnia, odrobiła stratę przełamania i wyszła na 3-2.
Ale to prawda, Serena powinna mieć więcej po tych pięciu gemach.
Zrobiło się 5-2, Williams zaczęła się denerwować i popełniać proste błędu. Japonka serwuje na poziomie 36%, Williams trochę lepiej, 45.
Ale to prawda, Serena powinna mieć więcej po tych pięciu gemach.
Zrobiło się 5-2, Williams zaczęła się denerwować i popełniać proste błędu. Japonka serwuje na poziomie 36%, Williams trochę lepiej, 45.
Ostatnio zmieniony 18 lut 2021, 4:49 przez Kiefer, łącznie zmieniany 1 raz.
Już koniec. Robi co chce czarna Japonka.
6-3, Japonka za wyjątkiem pierwszych trzech gemów ma bardzo dużą przewagę, forhendem zamiata amerykanką, a Serena to kopalnia błędów, 3 winnery przy 16 UE, nawet nie potrafi wykorzystać słabego serwisu Naomi.