BVB wygrywa w Wolfsburgu. Bardzo ważne zwycięstwo, który być może cementuje układ sił w tym sezonie (2 największe niemieckie marki odskoczyły bardzo wyraźnie pretendentom).
Chyba City.Mario pisze:Ciekawe jaki klub zasili spora grupka kibiców ślepo podążających za swoim ukochanym trenerem...
Odpowiedź:Lewy should leave Bayern. Bayern isn't a club for Lewy and Guardiola isn't a coach for Bayern. Why Muller couldn't give a one fucking penalty in all the year for Lewy to help him score 50 goals in 2015? I think it's also important for the club, not only for Lewy, to have their own player next to Messi and Ronaldo. Lewy, fuck Bayern and go to La Liga. You dont need Bayern as they need you but they cant appreciate you
Everybody knows he will stay at Bayern. That's the best club for him. Polska cebula jest wszędzie...
A to takie straszne? Dla mnie kibicowanie zespołom konkretnego trenera, nie jest mniej dziwne, niż wierność barwom klubu z innego kraju, na przykład po zmianie całego składu, który się lubiło i trenera, którego wizja piłka nam pasowała. Oczywiście, nie ma preferencji kibicowskich lepszych i gorszych, ale skoro piłkarz może mieć wiernych fanów, to i trener chyba też.Mario pisze:Ciekawe jaki klub zasili spora grupka kibiców ślepo podążających za swoim ukochanym trenerem...
DUN I LOVE pisze:Hajto znowu zaczyna swoją recytację. Dosyć płynnie wymienił skład Werderu sprzed kilkunastu lat.
Ogólnie po zakończeniu gry w piłkę kariery nie zrobił, czego ukoronowaniem była praca magazyniera w angielskim DHLu. Smutna historia.Lucas pisze:Rozśmieszliście mnie tymi komentarzami o Hajcie. Jak kilka sezonów temu oglądałem Bundesligę regularnie moją uwagę zwrócił Radosław "że, że , że" Kałużny. Miał wyraźny problem z budowaniem zdań, obecnie już nie pomaga ES także furory nie zrobił.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Semrush [Bot] i 2 gości