Roland Garros
Su-Wei Hsieh
Kiefer pisze: ↑10 cze 2023, 11:10 Nie będę ukrywał, mam głęboko w poważaniu obydwa spotkania, jeśli na coś czekam to na finał LM. Gdyby dziś Aryna była po 2 stronie siatki, to wtedy bym się emocjonował, zamiast tego trup Muchovej, która osiągnęła dużo więcej niż się można było spodziewać. Oczywiście Czeszka to fajna zawodniczka, ale no nie na finał szlema z Igą, nie przesadzajmy, na starcie to temu Ruudowi daje większe szanse.![]()
Z tego, co ktoś tutaj przywoływał, Muchova ma bilans 5-0 z Top3, chcesz poznać analogiczny Norwega? A to wiele mówi o szansach w takich okolicznościach.Kiefer pisze: ↑10 cze 2023, 11:10 Nie będę ukrywał, mam głęboko w poważaniu obydwa spotkania, jeśli na coś czekam to na finał LM. Gdyby dziś Aryna była po 2 stronie siatki, to wtedy bym się emocjonował, zamiast tego trup Muchovej, która osiągnęła dużo więcej niż się można było spodziewać. Oczywiście Czeszka to fajna zawodniczka, ale no nie na finał szlema z Igą, nie przesadzajmy, na starcie to temu Ruudowi daje większe szanse.![]()
Może i przesadzam, ale mam duże obawy o jej stan fizyczny.Barty pisze: ↑10 cze 2023, 13:17Z tego, co ktoś tutaj przywoływał, Muchova ma bilans 5-0 z Top3, chcesz poznać analogiczny Norwega? A to wiele mówi o szansach w takich okolicznościach.Kiefer pisze: ↑10 cze 2023, 11:10 Nie będę ukrywał, mam głęboko w poważaniu obydwa spotkania, jeśli na coś czekam to na finał LM. Gdyby dziś Aryna była po 2 stronie siatki, to wtedy bym się emocjonował, zamiast tego trup Muchovej, która osiągnęła dużo więcej niż się można było spodziewać. Oczywiście Czeszka to fajna zawodniczka, ale no nie na finał szlema z Igą, nie przesadzajmy, na starcie to temu Ruudowi daje większe szanse.![]()
A Ty kto? napisz coś ciekawego, a nie przy...dalaj się.
Zupełnie w innych ligach grają obie Panie. Ewentualny triumf Muchowej trzeba by było rozpatrywać w kategoriach jednej z największych sensacji w historii finałów wielkoszlemowych, wydaje mi się.
Mało fascynująca postać, stąd brak uwielbienia. Histeria mediów i fanów, stąd czasem niechęć.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości