Postawiłem na Tomica, Bellucciego, Millmana i Rosola, a z pań na Venus, Goerges, Puig, Bertens i Jankovic, co myślicie o tym, może chociaż raz dopisze szczęście. 60 zł do zgarnięcia

Ja nie wstaję specjalnie na ten mecz. Tradycyjnie nastawiam budzik na 5:30 i co zastanę, to zastanę. Rafa w 3.Robertinho pisze:Warto wstawać na rewanż za półfinał z sezonu 2009?
Nie. Z tamtego Verdasco zostało tylko nazwisko, już nigdy nie zrobi takiej formy. Dla mnie Nadal w 3 setach, dość łatwo.Robertinho pisze:Warto wstawać na rewanż za półfinał z sezonu 2009?
Nie warto, ale zobaczyć pewnie zobaczę, bo pewnie koło 5 zaczną, a po 7 jadę na uczelnie. Ciekawe czy JJ ugra chociaż seta.Robertinho pisze:Warto wstawać na rewanż za półfinał z sezonu 2009?
Z Nadala w pewnym sensie też, ale generalnie się zgadzam. Trzy sety, może jeden zacięty.Lleyton pisze:Nie. Z tamtego Verdasco zostało tylko nazwisko, już nigdy nie zrobi takiej formy. Dla mnie Nadal w 3 setach, dość łatwo.
To był mecz, najlepszy z tamtej edycji i na pewno Verdasco zagrał najlepiej w swoim życiu.DUN I LOVE pisze:Skrót tamtego pamiętnego pojedynku:
Użytkownicy przeglądający to forum: Barty, DUN I LOVE, Jacques D., Rroggerr i 14 gości