Tylko spotkanie Bolleligo z Thiemem ma jakiś potencjał, ewentualnie Bellucci z Lucą, a tak to rzeczywiście straszna bieda.Patrzę na plan gier na jutro i jakoś szału nie ma
Góra drabinki jest dużo ciekawsza.
Tylko spotkanie Bolleligo z Thiemem ma jakiś potencjał, ewentualnie Bellucci z Lucą, a tak to rzeczywiście straszna bieda.Patrzę na plan gier na jutro i jakoś szału nie ma
Tak jak Ci mówiłem, jeśli w ciągu 2-3 lat młodzi, atrakcyjni marketingowo gracze, nie zaczną wygrywać Szlemów, zacznie się grzebanie w przepisach.DUN I LOVE pisze:Ogarną fast4, to zrobi się ciekawiej.robpal pisze:Trzeci dzień imprezy, a 90% spotkań nudne jak metr mułu. U pań to samo... Tenisie, dokąd zmierzasz?
Doskonale pamiętam.Robertinho pisze: Tak jak Ci mówiłem, jeśli w ciągu 2-3 lat młodzi, atrakcyjni marketingowo gracze, nie zaczną wygrywać Szlemów, zacznie się grzebanie w przepisach.
Thiem i przede wszystkim Kyrgios chyba bardziej przyciągają.Del Fed pisze:Ogólnie owszem, brak młodych i jak taki Sasza odpadnie, to się robi guano.
Kyrgiosa na RG nawet nie liczę i naprawdę może się stąd ekspediować jak najszybciej. Byle na Wimblu zrobił połówkę przynajmniej (chyba, że trafi na Rogera) lub wygrał latem Mastersa (chyba, że trafi na Delpo) Zverev miał przyciągać, bo już sam mecz z Cuevasem zapowiadał się dobrze w R3, a potem miał toczyć mecze ewentualnie z ludźmi o nazwiskach, ale nie będącymi w formie, czyli próbować dokonać dalszego ciągu zmiany warty. Nie mam do Niemca jakichś wielkich wyrzutów, ale...DUN I LOVE pisze:Thiem i przede wszystkim Kyrgios chyba bardziej przyciągają.Del Fed pisze:Ogólnie owszem, brak młodych i jak taki Sasza odpadnie, to się robi guano.
Ja w sumie też i to bez większych problemów. Starzeję się.Del Fed pisze: Z wygraną Nadala się już psychicznie pogodziłem, pomimo Rzymu jak coś.
SEEDED BROTHERS… Alexander and Mischa Zverev are the first brothers to be seeded in the men’s singles draw at a Grand Slam since No. 4 Sandy Mayer and No. 6 Gene Mayer were seeded at 1982 Wimbledon.
Po tym secie pewnie przerwą. Jutro ma dokończenie, a pojutrze Edmunda. Zaorane.Mario pisze:Powinien wyciągnąć Tsonga, ale pięciosetówka z Olivo plus tydzień gry w nogach, raczej jasno wskazują jego dalsze losy w turnieju.
NADAL OR DJOKOVIC TO CLIMB ALL-TIME LIST?... Nadal could move ahead of Pete Sampras and take sole occupancy of 2nd place on the all-time list of Grand Slam men’s singles title winners if he wins a 10th Roland Garros title and takes his Grand Slam collection to 15. If Novak Djokovic wins, the Serb would take sole occupancy of 4th place ahead of Roy Emerson on the list for most Grand Slam titles.
All-time Grand Slam men’s singles titles
18 - Roger Federer
14 - Rafael Nadal, Pete Sampras
12 - Novak Djoković, Roy Emerson
11 - Bjorn Borg, Rod Laver
players competing at 2017 Roland Garros in bold
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości