Nie słyszałem, ale jeśli tak jest to świństwo.Mario pisze:Schiavone to pewnie najlepsza włoska tenisistka ostatnich lat, zwyciężczyni Szlema, w pewnym sensie legenda, której właśnie odebrano możliwość pożegnania się z własnymi kibicami, tłumacząc się chęcią promowania młodszych, jednocześnie wręczając dziką kartę zawodniczce wracającej po dyskwalifikacji za doping.
Co do urody to też średnio w moim typie, za wysoka jest przede wszystkim, chociaż nie oszukujmy się, z wyra bym nie wrzucił.Barty pisze:Pomijając fakt, iż zupełnie nie mój typ urody, to myślę, że bucowatość szanownej Piękności ma większe znaczenie niż zazdrość o urodę czy wysokość kontraktów reklamowych ugrana dzięki tejże.
Bo media wmawiają, że jest boginią i ludzie to łapią. A nie jest. Do osiągnięć Sereny jej daleko.Mario pisze:Tak szczerze, poza tym, że jest ładna i dużo wygrała, jest jakiś argument, żeby jej kibicować?
Żeby chociaż Agnieszka była w formie, to byłoby dodatkowe zabezpieczenie w obliczu braku Sereny. Swoją drogą, jeśli Rosjanka solidnie przepracowała okres bana, może się nieźle obłowić pod nieobecności swojej dominy.Mario pisze:Już nawet nie o samą bucowatość chodzi, Szarapowa to po prostu niesamowicie antypatyczna osoba - oszukiwanie na korcie, mord w oczach, nieutrzymywanie żadnych relacji z koleżankami z touru itd., teraz trzeba dodać jeszcze oszukiwanie poza kortem. Tak szczerze, poza tym, że jest ładna i dużo wygrała, jest jakiś argument, żeby jej kibicować?
O proszę, wpis podszyty strachem przed Agnieszką.Robertinho pisze: Żeby chociaż Agnieszka była w formie, to byłoby dodatkowe zabezpieczenie w obliczu braku Sereny.
Przecież to kłoda w łóżku jest.Hankmoody pisze:Co do urody to też średnio w moim typie, za wysoka jest przede wszystkim, chociaż nie oszukujmy się, z wyra bym nie wrzucił.
Strasznie mnie uraziła ta wypowiedź, ale za coś mu Masha płaci, taka Jego rola, by Jej bronić i walczyć o Jej interes. Jakby to Serenę złapali na dopingu, to by pierwszy kwiczał, żeby Ją wywalić do ITF, ale cóż - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.jonathan pisze:Ładnie ten konflikt podgrzał też Max Eisenbud.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości