@Mario - tenis Białorusinki w prime'ie taki był. Dobrze, że zwróciłeś uwagę.

DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
A mnie nie. Może będę brutalny, ale mam wrażenie, że Ona zawsze musi ściągnąć na siebie uwagę. Gdy przegrywa, zawsze musi być to czymś przykryte - albo są to łzy albo krzyki albo jakieś światopoglądowe mambo-jambo. Na pytania nie odpowiada prawie wcale, nie umie zrobić analizy meczu, niczego się od niej nie dowiesz. Gdyby to była 16-letnia dziewczyna, która przeżywa to pierwszy raz - wybaczyłbym i nawet przytulił, ale żeby tak doświadczona zawodniczka nie mogła normalnie udzielić wywiadu po meczu to przesada. Lepiej żeby w ogóle nie przychodziła na te konfy, bo nie ma to żadnej wartości. (Poza taką, że wszyscy mówią o łzach Williams i zapewne o to chodziło). Dobrze, że nie w finale, bo znów zabrałaby chwilę Osace.DUN I LOVE pisze: ↑18 lut 2021, 21:42 Obejrzałem konferencję prasową Sereny. Kurcze, tak mi się jej szkoda zrobiło, że chciałbym ją teraz przytulić.
No byłoby co przytulać, na pewno.DUN I LOVE pisze: ↑18 lut 2021, 21:42 Obejrzałem konferencję prasową Sereny. Kurcze, tak mi się jej szkoda zrobiło, że chciałbym ją teraz przytulić.
Nie da się ukryć, że nie, ale nie ma to nic do rzeczy w tym wypadku
Aż tak długo to nie, poważne granie skończyła w 2015 roku, to miałem te 5 lat przerwy. Trzeba było odświeżyć pakiet bzdur, żeby ktoś o okrągłej rocznicy wspomniał.Mario pisze: ↑18 lut 2021, 21:40 Robert, to nie ma sensu. Piotrek specjalizuje się w pisaniu bzdur na temat Any Ivanovic już od jakiejś dekady, nie zdziwiłbym się nawet, gdyby robił to zawodowo. Czytając dwa poprzednie wpisy jedynie utwierdziłem się w przekonaniu, że nic tutaj się nie zmieniło, więc radzę Ci zrobić to samo, co ja. Dać mu się spełniać.
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
Ona w ogóle taka przytulanka wygląda, jak akurat nie chce nikogo zabić. Pełną sprzeczności kobietą jest Serena Jameka.DUN I LOVE pisze: ↑18 lut 2021, 21:42 Obejrzałem konferencję prasową Sereny. Kurcze, tak mi się jej szkoda zrobiło, że chciałbym ją teraz przytulić.
Użytkownicy przeglądający to forum: Dominium97, Kiefer, Nando, no-handed backhand i 9 gości