A propos, macie jeszcze godzinę na rozwiązanie zagadki, choć jak się spodziewałem, nie było wielkiego zainteresowania.

Też i ładnie przegrywają swoje kariery, co mamy przede wszystkim na myśli. Nie wyserwujesz Fogniniego, tym bardziej nie zrobisz tego z Nadalem, Koko czy innym Fedem.Advantage pisze:Przecież ładnie grają, a Wam się nie podoba.
R to pewnie od Rafa.Barty pisze:A propos, macie jeszcze godzinę na rozwiązanie zagadki, choć jak się spodziewałem, nie było wielkiego zainteresowania.
Nie nazwałbym tego tenisem, i to w Rafolowo-Nolandowej skali.Robertinho pisze:A nie Poziom tenisa dziś?
RIF to bym obstawił Rafa Injury Free, ale na RIN nie mam pomysłu.Barty pisze:Wow Raonic, jaka stylówa.
A propos, macie jeszcze godzinę na rozwiązanie zagadki, choć jak się spodziewałem, nie było wielkiego zainteresowania.
Robert, byłeś zbyt blisko, aby Ci nie uznać. Chodziło mi po prostu o "Rafael Injury Nadal".Robertinho pisze:RIF to bym obstawił Rafa Injury Free, ale na RIN nie mam pomysłu.Barty pisze:Wow Raonic, jaka stylówa.
Wybór między dżumą, a cholerą.Barty pisze:Wiem, że sucharskie trochę, no ale czekolada jest Twoja (albo flaszka - będziesz miał wybór).
Czyli nie będziesz jadł już pizzy z Pepsi?DUN I LOVE pisze:Wybór między dżumą, a cholerą.Barty pisze:Wiem, że sucharskie trochę, no ale czekolada jest Twoja (albo flaszka - będziesz miał wybór).
Ha ha, najtrudniej odgadnąć najprostsze.Barty pisze:Robert, byłeś zbyt blisko, aby Ci nie uznać. Chodziło mi po prostu o "Rafael Injury Nadal".Robertinho pisze:RIF to bym obstawił Rafa Injury Free, ale na RIN nie mam pomysłu.Barty pisze:Wow Raonic, jaka stylówa.
A propos, macie jeszcze godzinę na rozwiązanie zagadki, choć jak się spodziewałem, nie było wielkiego zainteresowania.Wiem, że sucharskie trochę, no ale czekolada jest Twoja (albo flaszka - będziesz miał wybór).
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości