Niepotrzebnie. Zdecydowanie nie jest.Robertinho pisze:... mam z roku na rok coraz większe wątpliwości, czy Fededer jest najlepszym tenisistą w historii

Niepotrzebnie. Zdecydowanie nie jest.Robertinho pisze:... mam z roku na rok coraz większe wątpliwości, czy Fededer jest najlepszym tenisistą w historii
A Cilic siedzi i zawija...There are players who won a Major despite being worse players than him."
Q. That you actually did something inside the knee that hurt it, not just tendinitis?
RAFAEL NADAL: No. If I have more things, will be tough. So no, no. I know what I have. Similar thing than always. Just about do treatment. Is not an injury that tells you three weeks off and you are back. Is not an injury that tells you six months off, you are back. Is maybe an injury that in one week you feel better, is an injury that maybe in six months you don't feel better.
I know what is going on with the knee. But the good thing is I know how I have to work to be better as soon as possible because we have a lot of experience on that.
I am sure will not be the six months off. I was just making a comparation [sic]. Is not an injury like when you break something, something like this. It is an injury that is a tendinitis. Then is a decision about yourself, about if you want to wait till you feel almost nothing or you want to keep going with pain, so...
Novak Djoković uśmiechnął się sam do siebie.Robertinho pisze:Czyli operacja "Australian Open" została rozpoczęta.
Robertinho pisze:Niby radość, ale jednak lepiej, jakby przegrał w półfinale, po trzech tajach.DUN I LOVE pisze:Znam ludzi, których by cieszyła porażka Rafy w wieku 40 lat w 2. rundzie CH.
I jako pointa:Mario pisze:Nawet sobie to wyobraziłem. Nadal przegrywa w 2 rundzie CH w jakiejś Marbelli (2026), Wujek pisze, że do połowy pierwszego seta wyglądał niepokojąco i do Paryża zdąży z formą, wszyscy go wyśmiewają, później Nadul zdobywa Paryż po raz siedemnasty; Love przypomina, że to jednak wielkiej klasy tenisista i nie zacznie tak od razu przegrywać w Szlemach, zapowiadając ciekawy turniej w Stuttgarcie i Queens; Barty z kolei stara się dostrzegać pozytywy, wspomina o jakimś 26-latku, który zrobił kolejny krok w swojej karierze osiągając QF oraz o tym, że to trzeci kolejny Szlem, w którym mamy dwóch nowych półfinalistów, dziwi się, że ludzie nie podzielają jego entuzjazmu.
Ja z kolei po raz 73 stwierdzam, że ten sport nie nadaje się do oglądania i kolejny raz zapowiadam ograniczenie śledzenia rozgrywek do absolutnego minimum.
Robertinho pisze:Wujek Toni
(jest wnerwiony na wieść o powrocie Nadal do treningów, liczy jednak, niebawem rozsypie się na amen i przestanie zmieniać jego życie w piekło)
Użytkownicy przeglądający to forum: Jacques D. i 1 gość