Naucz się pisać mojego nicka, pożal się Boże, umyśle humanistyczny. I nie wypowiadam się jako "fan Federera" (w każdym razie wolę go od jego fanów), a jako fan tenisa, który współczuje Wam tego szufladkowania, fanbaz, Fedalów, Rafole, bandwagonów i innych przepychanek. Od żerowania na takowych specjalistą jest lake i inni tacy. Ja nie.Robertinho pisze:Nie miałem na myśli fanów Nadala i Djokovica, tylko ogół towarzystwa, bo taki jonahan to jako "fan" Federera się przecież produkuje.
Poza tym, że właśnie mnie zaszufladkowałeś imputując mi swoje ulubione zajęcie w postaci żerowania na wypowiedziach innych użytkowników, to pełna zgodajonathan pisze:Naucz się pisać mojego nicka, pożal się Boże, umyśle humanistyczny. I nie wypowiadam się jako "fan Federera" (w każdym razie wolę go od jego fanów), a jako fan tenisa, który współczuje Wam tego szufladkowania, fanbaz, Fedalów, Rafole, bandwagonów i innych przepychanek. Od żerowania na takowych specjalistą jest lake i inni tacy. Ja nie.
Poza tym, że spieram się personalnie lub na tematy tenisowe, a nie na fanbazy (takie okopane obozy) jak Ty, to pełna zgoda.lake pisze:Poza tym, że właśnie mnie zaszufladkowałeś imputując mi swoje ulubione zajęcie w postaci żerowania na wypowiedziach innych użytkowników, to pełna zgoda
Z pisownią nazwiska Raonicia może być już gorzej, bo tam nie chodzi tylko o literówkę, ale jeszcze o odmianę nazwisk zakończonych na -ić, która jest Ci obca.Robertinho pisze:Boję się, że się nie nauczę. Bo przecież to nie była literówka.
Przepraszam, że znowu się czepiam, ale mógłbyś w paru zdaniach to rozwinąć. Nie wiem kochasz go jak przyjaciela,choć nigdy nie zamieniłeś z nim zdania. Widzę, że Roger jest ważną personą w twoim życiu. Interesują mnie szczegóły tego zjawiska.DUN I LOVE pisze: Oczywiście, że kocham Rogera.
No dobrze, jak nie chcesz, to trudnoDUN I LOVE pisze:Nie mógłbym. Po prostu jest moim ulubionym zawodnikiem.
Reagujesz jak egzaltowana nastolatka, jak i reszta kibolów Feda. Trochę dystansu by się wam przydało. Piszecie jakieś bzdury o miłości waszego życia czyli szanownym Szwajcarze. Takie zaangażowanie jest chore moim zdaniem. Jak nie chcesz czytać moich postów to daj ignora i będzie po kłopocie. Ja będę pisać co chce i twoje zdanie mnie mało interesuje. A jak się nie podoba, to mnie zabanujcie i będzie po kłopcie. Bez odbioru.Robertinho pisze:Weź spasuj, bo jesteś chwilami bardziej drażniący niż ci dwaj wyżej, a to niebagatelne osiągnięcie. Uwielbienie dla kogoś znanego i jego nazwijmy to twórczości, to uczucie z definicji jednostronnie w takich przypadkach. Idź zapytaj fanów Messiego, Maradony, albo żywych i umarłych piosenkarzy, jak mogą kochać ludzi których nie znają. Może się czegoś nowego dowiesz.
Machnij ankietkę!DUN I LOVE pisze:Artras podsunął ciekawą myśl. Czy waszym zdaniem RF19 to realna opcja czy już raczej pobożne życzenie kibiców?
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] i 10 gości