simon pisze:Coś czuje, że i Grabarz wywiąże się dzisiaj ze swoich obowiązków.
O tak. Mój główny kandydat do sprawienia niespodzianki 3 dnia turnieju.
Nie będzie można narzekać, więc rozejdziemy się każdy w swoją stronę.Robertinho pisze:Niezły spam idzie. Co to się będzie dziać,jeślikiedy zaczną w Nowym Yorku grać w tenisa.
Może to, że to tylko jeden zawodnik w dodatku bez widoków na większy sukces.Mario pisze:A co jest złego w roczniku, którego przedstawiciel w wieku 20 lat już 3 razy doszedł do drugiego tygodnia Szlema?
O tak. Mój główny kandydat do sprawienia niespodzianki 3 dnia turnieju.
Kyrgios, Kokkinakis, Corić, Zverev, Rubliow - będę zaskoczony jak któryś z nich zakończy karierę bez przynajmniej jednego dużego sukcesu. Chyba Chorwat i Niemiec są pewniakami, bo sprawiają wrażenie najbardziej stabilnych w walce na korcie.Emu pisze: Może to, że to tylko jeden zawodnik w dodatku bez widoków na większy sukces.
Dzisiaj tak sobie pomyślałem, że to pewniak. W pierwszej rundzie Fed grał w dziennej, a w trzeciej organizatorzy muszą się liczyć z meczem Wawrinka vs Sock, a to byłby chyba idealny kandydat na mecz w nocnej.Robertinho pisze:Fed pierwszy w nocnej.
Oni nie są z roczników 90-95 z wyjątkiem Kyrgios.DUN I LOVE pisze:Kyrgios, Kokkinakis, Corić, Zverev, Rubliow - będę zaskoczony jak któryś z nich zakończy karierę bez przynajmniej jednego dużego sukcesu. Chyba Chorwat i Niemiec są pewniakami, bo sprawiają wrażenie najbardziej stabilnych w walce na korcie.Emu pisze: Może to, że to tylko jeden zawodnik w dodatku bez widoków na większy sukces.
Nadal to się zwyczajnie wydurnia w tej chwili.
Odnosiłem się do podziału jaki sam zasugerowałem.Emu pisze:Oni nie są z roczników 90-95 z wyjątkiem Kyrgios.
Kyrgios nie może być przedstawicielem tego samego pokolenia co Janowicz czy Roanic.DUN I LOVE pisze:Emu, Mario ma rację. Lepiej rozróżnić na 90-93 i 95-98. 94 rocznik nie istnieje.
Marsel Ilhan (TUR) vs [26] Tommy Robredo (ESP)
Marcel Granollers (ESP) vs [Q] Illja Marczenko (UKR)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość