Matek, skończ z tą dziecinadą.matek20 pisze:Rusek, więc ciężej z dużej.

Matek, skończ z tą dziecinadą.matek20 pisze:Rusek, więc ciężej z dużej.
Wystarczyło napisać:matek20 pisze:Rusek, więc ciężej z dużej.
Mario pisze:ten rosyjski dureń
Czemu sądzisz, że to jego najgorsza nawierzchnia?Rroggerr pisze:Rubliow może zrobić dwa najlepsze rezultaty w karierze na najgorszej nawierzchni, niesamowity fart w losowaniach na trawie.
Dopóki oglądałem na streamach Rafał robił finały, 2012-2016 miałem Polsaty, w tym roku jadę na streamach, niech to będzie dobra wróżba.Anula pisze:Trzecia runda. Nieźle Rafa. Kto by się spodziewał po ostatnich, kiepskich latach.
Słabo serwuje jak na swój wzrost, miewa problemy z poruszaniem się nawet na hardzie, a do momentu gdy nie trafił na emerytów i ceglarzy jak w tym roku na trawie, nie miał żadnych wyników na trawie, w poprzednich sezonach w kwalach do Wimbledonu przegrywał z Dodigiem i Willisem z tego co pamiętam.Emu pisze:Czemu sądzisz, że to jego najgorsza nawierzchnia?
No bo nie jest, przecież to ziemniak pełną gębą.Mario pisze:Na trawie to jeszcze trzeba umieć się ruszać i odbijać, nie przez przypadek Ljubicic, czy teraz choćby Monfils grali super w halowych warunkach, a na trawie robili z siebie błaznów.
Nie wygląda mi ten Rubliow na specjalistę od trawy, jeśli miałbym oceniać.
I przegrać z Cecchinato.Rroggerr pisze:Na tej trawie tak generalnie to pewnie nie ma wielkiego znaczenia, ale dla 19-latka wchodzącego do touru - myślę, że tak.
Rubliow na clayu jako 17-latek potrafił ograć Verdasco i grać na noże z Fogninim.
Prawie północ, ja mam dobry humor, liczę że ktoś się złapie, a Ty wszystko psujesz.DUN I LOVE pisze:Ciężko 17-latka rozliczać z porażek, skoro większość meczów w tym wieku się przegrywa. Wyznacznikiem jest właśnie te pojedyncze sety/mecze, gdzie potrafią się wspiąć na odpowiedni poziom.
Użytkownicy przeglądający to forum: Jacques D., juniorro, LokalnyEkspert, Rroggerr i 28 gości