Czy jest możliwe, żeby jutro z turnieju wylecieli Murray, Federer i Djoko ?

Któryś z mistrzów poleci - w końcu to środkowa niedziela turnieju. Kuerten i Nadal nie dawali swego czasu jej rady. Jeżeli ktoś ma nawiązać do takich wydarzeń, to koniecznie musi to być Gulbis. Tsonga, kiedy mógł grać życiowy tenis (semi Wimbledonu12 i RG13), to dawał niebywale ciała. Jutro ma mój nakaz grania w podobnie beznadziejny sposób, więc pewnie przypomni sobie jak się gra w tenisa.robpal pisze:Byłem, ale po 2 setach Muzzy się zmyłem. W końcu prawdziwa uczta jest dopiero jutro
W końcu wedle niektórych główny faworyt turnieju. To, że ogłosili to po pokonaniu Kukuszkina i Gulbisa, inna sprawa...robpal pisze:Widziałeś, co Ferrer gra w tym turnieju? Jest w wielkiej formie, nie do zabiegania.
robpal pisze:Widziałeś, co Ferrer gra w tym turnieju? Jest w wielkiej formie, nie do zabiegania.
Przecież to Gulbis jest głównym faworytem turnieju.Mario pisze:W końcu wedle niektórych główny faworyt turnieju. To, że ogłosili to po pokonaniu Kukuszkina i Gulbisa, inna sprawa...
DUN I LOVE pisze:.... Federer nie potrafił na przestrzeni choćby 2 gemów normalnie serwować w Australii09 - nie płakał jednak dziennikarzom, wolał popłakać kibicom podczas wręczania nagród. Także po poważnym kryzysie tej partii mięśni wygrał Wimbledon12. .....
To oczywiste. A Sampras swoje szlemy jak wygrywał? Tak samo.Buzz pisze:Pozwolę sobie jedynie nadmienić, tak obok dyskusji głównej, że Federer wygrał Wimbledon 2012 przy chwilowej zapaści formy Djokovica i absencji Nadala, a Murray jeszcze wtedy walił klocki w szatni na samą myśl o takim finale. Ale to tak na marginesie.
Nic się nie dzieje:Buzz pisze:Co do kontuzji Nadala się nie wypowiem, bo nie jestem nim, więc nie wiem co się faktycznie dzieje?
http://www.menstennisforums.com/showthread.php?t=465041Uncle Toni Interview: "Rafael's back is OK. I always tell him he's not good enough."
Tak się składa, że Nadala wtedy też nie było.DUN I LOVE pisze:To oczywiste. A Sampras swoje szlemy jak wygrywał? Tak samo.
Użytkownicy przeglądający to forum: Albert, Kiefer, no-handed backhand, Rroggerr i 19 gości