Czy Ty tego nie oglądasz? (w sumie by mnie to nie zdziwiło).DUN I LOVE pisze:Nie skreślajcie Nadala przed końcem meczu.
6/6 pierwszych w gemie po przełamaniu. Nie wypuści tego.
Czy Ty tego nie oglądasz? (w sumie by mnie to nie zdziwiło).DUN I LOVE pisze:Nie skreślajcie Nadala przed końcem meczu.
Następny gem (serwis na mecz) będzie zdecydowanie najtrudniejszym zadaniem. Dodatkowe 20 kg będzie miał na barkach.robpal pisze:Nie wypuści tego.
Masz dużo racji, jednak przypomina mi to AO 2008 ze względu na to, jak serwuje Kyrgios. Tsonga tam cały czas walił asami, że Parrera chodzi tylko od jednego kara do drugiego kompletnie bezradny. Podobnie jest dzisiaj.Rodżer Anderłoter pisze:Mi to bardziej przypomina na razie bardziej RG 09 niż AO 2008. Same łupanie z linii końcowej. W Australii jednak Tsonga niesamowite rzeczy wyprawiał pod siatką.
Odkrycie pięciu lat?Pitny pisze:Odkrycie turnieju: Nick Kyrgios.
Nie no, przecież przez ostatnie lata ATP nas do tych "drżących rąk" nie zdążyło przyzwyczaić.robpal pisze:Wszystkie pierwsze trafił po breaku Kyrgios. Śmiać mi się chce, jak czytam o "drżących rękach".
A ile z tych "drżących rąk" grało wcześniej przez 3,5 seta kapitalny tenis?DUN I LOVE pisze: Nie no, przecież przez ostatnie lata ATP nas do tych "drżących rąk" nie zdążyło przyzwyczaić.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bizon i 8 gości