Kto wie, czy to nie gol na miarę Mistrzostwa Hiszpanii!
Wiesz, że terminarz jest losowany? XddDUN I LOVE pisze: ↑15 maja 2025, 23:28 Nie wiem ku*wa, ale jak można zarządzać ligą i dawać tak agresywne derby 2 kolejki przed końcem sezonu. Dawać to w 5-6 kolejce sezonu i nie byłoby tego całego psucia momentu.
Nawet jeśli to jakoś to powinni rozwiązać. Kolejny raz bydło i stłamszona celebra.Nando pisze: ↑15 maja 2025, 23:30Wiesz, że terminarz jest losowany? XddDUN I LOVE pisze: ↑15 maja 2025, 23:28 Nie wiem ku*wa, ale jak można zarządzać ligą i dawać tak agresywne derby 2 kolejki przed końcem sezonu. Dawać to w 5-6 kolejce sezonu i nie byłoby tego całego psucia momentu.
Mogli zremisować, to by nie mieli problemu xddDUN I LOVE pisze: ↑15 maja 2025, 23:31Nawet jeśli to jakoś to powinni rozwiązać. Kolejny raz bydło i stłamszona celebra.Nando pisze: ↑15 maja 2025, 23:30Wiesz, że terminarz jest losowany? XddDUN I LOVE pisze: ↑15 maja 2025, 23:28 Nie wiem ku*wa, ale jak można zarządzać ligą i dawać tak agresywne derby 2 kolejki przed końcem sezonu. Dawać to w 5-6 kolejce sezonu i nie byłoby tego całego psucia momentu.
@DUN I LOVE , @Kiefer , @Federasta20
Plus 4 wygrane nad Realem z 16 załadowanymi bramami - to są rzeczy, które zdarzają się raz na sto lat czyli powtórki już nie doczekasz w swoim życiu.DUN I LOVE pisze: ↑16 maja 2025, 9:33 Sezon historyczny i tak trochę z niczego. Zobaczymy jak to się potoczy w kolejnej kampanii. Real powinien być dużo mocniejszy.
No widzisz. A ja wciąż czekam na kogoś lepszego niż Luís Nazário de Lima i ciekawe czy doczekam.DUN I LOVE pisze: ↑16 maja 2025, 9:40 Nigdy nie mów nigdy. Jeszcze niedawno myślałem, że nie zobaczę nikogo lepszego niż Messi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość