NovakEmu pisze:A w 1/2 bo mi się coś popsuło?
Rafa
Kei
Ferru
Murray
Stan
Berdych
RF
NovakEmu pisze:A w 1/2 bo mi się coś popsuło?
Czyli kończymy oglądanie po 1. rundzie.DUN I LOVE pisze:Murray vs Kyrgios
Gasquet vs Kokkinakis
Nishikori vs Paire
Corić vs Nadal
Nieźle jak na pierwszą rundę.
Czyli kończymy oglądanie po 1. rundzie.[/quote]Rroggerr pisze:
Nieźle jak na pierwszą rundę.
A jak jeszcze zostanie wygwizdany i wybuczany przez publikę na AAS.Mario pisze:Jakoś mam wątpliwości, czy Kyrgios trafia na kogoś z fab4, dodatkowo najbardziej mu z tego grona niepasującego, zupełnie przez przypadek...
A kto jest winny, że nie ogarnął sobie numerka?Mario pisze:Jakoś mam wątpliwości, czy Kyrgios trafia na kogoś z fab4, dodatkowo najbardziej mu z tego grona niepasującego, zupełnie przez przypadek...
Rroggerr pisze:A kto jest winny, że nie ogarnął sobie numerka?
Właśnie miałem to napisać. Tylko tutaj może się zdarzyć chyba coś ciekawego.DUN I LOVE pisze:Świetnie, że chociaż druga ćwiartka jest całkowicie otwarta. Ferrer raczej nic wielkiego nie pokaże, Nishikori w każdej chwili może przegrać - bardzo wyrównana stawka i Ajde Grisza!
I dobrze. Oby tylko Rusty wygrał w pierwszej rundzie, Tomic zasłużył na lekcje pokory za słowa o tym że Lleyton jest za słaby żeby z nim trenować.Mario pisze:Może być trochę emocji na początek, ale za to jak źle pójdzie (a to bardzo prawdopodobne), będą poważne kłopoty ze znalezieniem czegoś ciekawszego już w 3 rundzie.
Hewitt - Tomic wypatrzyłem, jeśli obaj wygrają.
Rroggerr pisze:A kto jest winny, że nie ogarnął sobie numerka?
Ludzie, którzy nie rozumieją trash talku...
Chyba zagra w PD jeszcze.Rroggerr pisze:Sam sobie winny jest Kyrgios, ja pisałem żeby ogarnął przed Australią miejsce w ''16'', bo szkoda Murraya albo innego Ferrera w III rundach WS, a to sfera marzeń obecnie. Wyleci w pierwszej rundzie i znowu zakończy sezon...
Użytkownicy przeglądający to forum: Kiefer i 5 gości