Bromance.

Mam jednak w pamięci, że na Igrzyskach 2012 w półfinale z Del Potro również dopiero za drugim razem wyserwował mecz.
Kolejna ofiara 40-15.DUN I LOVE pisze: ↑28 gru 2020, 17:10 https://www.youtube.com/channel/UCS2FEh ... A/featured
Fajnie rozwiajający się kanał, ale wygląda na to, że autor też nie dźwignął finału Wimbledonu (ostatni filmik to podsumowanie Halle 2019).
Zemsta o świcie smakuje najlepiej.DUN I LOVE pisze: ↑04 sty 2021, 16:44 Czy Ty nas aż tak nienawidzisz, że o 5:05 rozdrapujesz największą z ran?
A przeróbki tej sceny uwielbiam.![]()
Po przeczytaniu cały krwawiłem.
Rany zostały natychmiast uleczone. Prośba o więcej smaczków z niemieckiego kina.Kamileki pisze: ↑04 sty 2021, 16:55Bruno Ganz, wyborny aktor. Rola Adolfa to już bardziej końcówka jego pięknej kariery, a trzeba wiedzieć że wiele lat wcześniej współpracował z najlepszymi niemieckimi fachowcami - przede wszystkim czołowe występy u Wendersa, kilka razy współpracował ze Schlöndorffem czy zagrał także u Herzoga w Nosferatu.
Ale słaby ten forehand Novaka z 2007. Nie ma startu do tego co prezentuje dziś Serb.
Daniil i Sinner wybiją mu z głowy tę padlinę.DUN I LOVE pisze: ↑19 sty 2021, 19:09 Mam nadzieję, że Novak najlepszy tenis będzie pokazywał po 40stce.
Użytkownicy przeglądający to forum: Rroggerr i 5 gości