Robią co mogą żeby wspomóc GOATADUN I LOVE pisze: ↑09 sty 2024, 11:20 ATP promuje nowy sezon 2024 jako nową erę w tenisie.Djokovicia nie ma na żadnym banerze. filmiku itd. xDDDD
Znowu podlewają beznzyną serbską ambicję.

Robią co mogą żeby wspomóc GOATADUN I LOVE pisze: ↑09 sty 2024, 11:20 ATP promuje nowy sezon 2024 jako nową erę w tenisie.Djokovicia nie ma na żadnym banerze. filmiku itd. xDDDD
Znowu podlewają beznzyną serbską ambicję.
W ubiegłym roku padł Wimbledon, teraz Melbourne Park. Zmiana w grze?DUN I LOVE pisze: ↑26 sty 2024, 9:23 Bardzo ciekawe otwarcie sezonu.
To zawsze jest intersujący moment, kiedy coś (przynajmniej chwilowo) się kończy, a coś nowego zaczyna. Pierwszy szlem do wzięcia dla kogoś spoza wykreowanego przed 20 laty układu.
Federer stracił AO i Wimbledon 2008, a potem dołożył jeszcze siedem szlemów. Wprawdzie był 10 lat młodszy od Novaka, ale też chyba nikt nie myśli, że jeszcze tyle może wygrać Serb. Nie założyłbym się, ale 2-3 może dołożyć i wydaje mi się, że AO 2024 nie będzie jakimś dużym gamechangerem.Robertinho pisze: ↑26 sty 2024, 9:28W ubiegłym roku padł Wimbledon, teraz Melbourne Park. Zmiana w grze?DUN I LOVE pisze: ↑26 sty 2024, 9:23 Bardzo ciekawe otwarcie sezonu.
To zawsze jest intersujący moment, kiedy coś (przynajmniej chwilowo) się kończy, a coś nowego zaczyna. Pierwszy szlem do wzięcia dla kogoś spoza wykreowanego przed 20 laty układu.
Ale tak słaby na starcie sezonu nie był od pięciu lat. Sezonu niebywale trudnego ze względu na IO, do tego już konkretnego wieku jak na tenis dobije w tym roku Nole.Kamileki pisze: ↑26 sty 2024, 9:34Federer stracił AO i Wimbledon 2008, a potem dołożył jeszcze siedem szlemów. Wprawdzie był 10 lat młodszy od Novaka, ale też chyba nikt nie myśli, że jeszcze tyle może wygrać Serb. Nie założyłbym się, ale 2-3 może dołożyć i wydaje mi się, że AO 2024 nie będzie jakimś dużym gamechangerem.Robertinho pisze: ↑26 sty 2024, 9:28W ubiegłym roku padł Wimbledon, teraz Melbourne Park. Zmiana w grze?DUN I LOVE pisze: ↑26 sty 2024, 9:23 Bardzo ciekawe otwarcie sezonu.
Wiem Robert, że chciałbyś aby czas tak szybko nie płynął, ale od AO 2018 minęło już sześć lat.Robertinho pisze: ↑26 sty 2024, 9:38Ale tak słaby na starcie sezonu nie był od pięciu lat. Sezonu niebywale trudnego ze względu na IO, do tego już konkretnego wieku jak na tenis dobije w tym roku Nole.Kamileki pisze: ↑26 sty 2024, 9:34Federer stracił AO i Wimbledon 2008, a potem dołożył jeszcze siedem szlemów. Wprawdzie był 10 lat młodszy od Novaka, ale też chyba nikt nie myśli, że jeszcze tyle może wygrać Serb. Nie założyłbym się, ale 2-3 może dołożyć i wydaje mi się, że AO 2024 nie będzie jakimś dużym gamechangerem.Robertinho pisze: ↑26 sty 2024, 9:28
W ubiegłym roku padł Wimbledon, teraz Melbourne Park. Zmiana w grze?
Kamileki pisze: ↑26 sty 2024, 9:42Wiem Robert, że chciałbyś aby czas tak szybko nie płynął, ale od AO 2018 minęło już sześć lat.Robertinho pisze: ↑26 sty 2024, 9:38Ale tak słaby na starcie sezonu nie był od pięciu lat. Sezonu niebywale trudnego ze względu na IO, do tego już konkretnego wieku jak na tenis dobije w tym roku Nole.Kamileki pisze: ↑26 sty 2024, 9:34
Federer stracił AO i Wimbledon 2008, a potem dołożył jeszcze siedem szlemów. Wprawdzie był 10 lat młodszy od Novaka, ale też chyba nikt nie myśli, że jeszcze tyle może wygrać Serb. Nie założyłbym się, ale 2-3 może dołożyć i wydaje mi się, że AO 2024 nie będzie jakimś dużym gamechangerem.
Sezon trudny to prawda i biorąc pod uwagę, że Novak celuje w IO wydaje się, że walka o dwa szlemy będzie niesamowicie ciężka. Jest szansa, że w końcu fabsterzy nie ugrają minimum 2 szlemów w sezonie, ostatni raz taka sytuacja miała miejsce w 2003 roku.
Ciężko powiedzieć. Presja na Włochu będzie spora, a Novak na luzaku się będzie przygotowywał pod RG, Wimbla i Igrzyska. Delikatne wskazanie na Serba jednak.DUN I LOVE pisze: ↑28 sty 2024, 19:14 Dobra, mamy to.
Jannik Sinner z pierwszym szlemem, otwiera też ranking race. Jakie wizje ba ten sezon? Novak znowu wygra najwiecej i będzie najlepszy czy obrazku z półfinały zostaną z nami na dłużej?
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 6 gości