Serio? Tylko dlatego, że nie założyłem w 100% różowych okularów?
Co do rywali. Chyba lepiej Włochy. Publika nie byłaby przeciwko nam, no i sędziowanie byłoby pewnie mniej tendencyjne.
Serio? Tylko dlatego, że nie założyłem w 100% różowych okularów?
Pierwsze 3 sety oglądałem ich na ES i na początku 4 przełączyłem na Laskowskiego, bo nie szło słuchać ich pierd... Nie dziękujcie.
Do tego meczu mocno przeciętni. Walniemy ich 3-1 i będzie, to zemsta doskonała za ćwiartkę 2021, bo na ich terenie.
Francja zawsze była zespołem solidnym/dobrym, zresztą podobnie jak my, ale w życiu bym nie pomyślał, że to będzie reprezentacja, która będzie miała szansa wygrać 2 turnieje olimpijskie z rzędu.
No na pewno, ale złota na IO nawet wielka Brazylia nie potrafiła obronić. Z drugiej strony Włosi nie byli nigdy mistrzami olimpijskimi, mieli 3 srebrne i 3 brązowe medale...DUN I LOVE pisze: ↑07 sie 2024, 21:21 Ja właśnie zawsze myślałem, że z takimi ludźmi jak Grebennikov czy Ngapeht stać ich na rzeczy wielkie, ale nie znam się na tym sporcie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości