Forum fanów tenisa ziemnego, gdzie znajdziesz komentarze internautów, wyniki, skróty spotkań, statystyki, materiały prasowe, typery i inne informacje o turniejach ATP i WTA.
Ranger pisze:. Pewnie nikogo to nie zainteresuje, ale jak przeglądałem wyniki, to na korcie 18 Karlovic wygrał seta 7/6 z Berlocqiem.
Mnie interesuje, bo z tej pary zostanie wyłoniony rywal Federera.
"Kto jest dobry? Kto zły? Nie ma ludzi dobrych i złych, są tylko złe albo dobre uczynki. I ludzie, którzy miotają się między nimi." Éric-Emmanuel Schmitt
sheva pisze:Mam już dość Sikory i zmieniłem komentarz w telewizorze na angielski. Od razu lepiej.
Sylwek ma już swoje lata, trzeba mu wybaczyć.
"Kto jest dobry? Kto zły? Nie ma ludzi dobrych i złych, są tylko złe albo dobre uczynki. I ludzie, którzy miotają się między nimi." Éric-Emmanuel Schmitt
sheva pisze:Mam już dość Sikory i zmieniłem komentarz w telewizorze na angielski. Od razu lepiej.
Ja nie wiem czy ktoś kto odpowiada za redakcję sportową Eurosportu nie widzi jak ten ślimak zabija widowisko? Jak swoim paplaniem zniechęca do oglądania meczu? Już braki merytoryczne i brak wiedzy na temat tenisa nawet nie wypominam bo czego się można po nim spodziewać? Ale jak długo jeszcze Sylwuś będzie nas katował? I za jakie grzechy?
Spokojnie, skończy się mecz Nalbandiana i Sylwester zejdzie z antenty.
Coś niesamowitego! Sikora ma już swoje lata, musi odpocząć troszkę.
Głos Pana Stopy jest niczym balsam dla duszy po kakofonicznym komentarzu Sikory.
Pięknie walczą David i John! Nieważne, kto wygra, wielkie uznanie dla obu.
Tomic opanowuje sytuację w 2. secie i prowadzi 3-1.
Sempere pisze:Głos Pana Stopy jest niczym balsam dla duszy po kakofonicznym komentarzu Sikory.
O tak
Dużo się teraz dzieję w Melbourne: Tomic, Dog, Nalb i Grisha grają jednocześnie na kortach telewizyjnych. Przez co za chwilę nabawię się rozdwojenia jaźni śledząc te 4 mecze naraz.
Tomic ma drabinke na życiowy sukces w AO ale chyba chce okazać się frajerem bo na razie gra jak amator, zresztą Querrey nie lepszy dziś. Poziom meczu jest żałosny.
sheva pisze:Dużo się teraz dzieję w Melbourne: Tomic, Dog, Nalb i Grisha grają jednocześnie na kortach telewizyjnych. Przez co za chwilę nabawię się rozdwojenia jaźni śledząc te 4 mecze naraz.
Teoretycznie można jeszcze Radwańska oglądać, ale chyba niedługo już.