Anglia - Premier League cz. I
Re: Anglia - Premier League
Przecież City wygrywało ligę mając za rywala bardzo mocny Liverpool, nieporównywalnie mocniejszy od Arsenalu, który teraz remisuje u siebie ze spadkowiczem, o co Tobie chodzi? XD
- DUN I LOVE
- Administrator
Spoko, nie oglądajmy już tego w takim razie jak wszystko wiadomo.
Zajebista argumentacja.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Nie no, Ty możesz się ekscytować tą walką rodem z Ligue 1, bo finalnie niestety przestaje się to różnić. Arsenal zrobił i tak dużo, jakiś romantyzm w futbolu już dawno się skończył, więc też żalu do nich nie mam, że nie dali rady.
Tak patrzę na kalendarz, Arsenal ma City na wyjeździe, Newcastle i Brighton u siebie, mają też Chelsea u siebie, ale to akurat jest trup. City z kolei poza Arsenalem u siebie żadnego godnego rywala. Potrzebują małego cudu podopieczni Artysty, żeby to jeszcze odwrócić, prawdopodobnie zaczynając od wygranej na Etihad.
Tak patrzę na kalendarz, Arsenal ma City na wyjeździe, Newcastle i Brighton u siebie, mają też Chelsea u siebie, ale to akurat jest trup. City z kolei poza Arsenalem u siebie żadnego godnego rywala. Potrzebują małego cudu podopieczni Artysty, żeby to jeszcze odwrócić, prawdopodobnie zaczynając od wygranej na Etihad.
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2023, 23:19 przez Kiefer, łącznie zmieniany 1 raz.
- DUN I LOVE
- Administrator
Widzę 2 mecze więcej rozegrane, 5 punktów przewagi i bezpośredni mecz w perspektywie.
City jest teraz faworytem, ale za stary jestem, żeby pisać, że Arsenal może już tylko wywiesić białą flagę. Cały czas mają wszystko w swojej głowie i nogach.
Równie dobrze mogę napisać, że to Ty jinxujesz teraz.
City jest teraz faworytem, ale za stary jestem, żeby pisać, że Arsenal może już tylko wywiesić białą flagę. Cały czas mają wszystko w swojej głowie i nogach.
Równie dobrze mogę napisać, że to Ty jinxujesz teraz.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Arsenal nie może wywiesić białej flagi, niczego takiego nie napisałem, jedynie oceniam ich szanse za po prostu już naprawdę bardzo małe. Jeśli wygrają na Etihad, albo przynajmniej nie przegrają i będą liderem po tym spotkaniu, to jeszcze się trochę pobawimy. Jeśli natomiast przegrają to będzie oznaczało to samo, co wygrana Barcy na Camp Nou z Realem kilka kolejek temu.
- DUN I LOVE
- Administrator
City ma jeszcze dwumecz z Realem po drodze i - mimo wielu klasowych graczy - nie ma dwóch równorzędnych jedenastek. Czytałem dzisiaj w sieci, że Guardiola narzeka za przemęczenie piłkarzy. Jutro Ake nie zagra.Kiefer pisze: ↑21 kwie 2023, 23:16Tak patrzę na kalendarz, Arsenal ma City na wyjeździe, Newcastle i Brighton u siebie, mają też Chelsea u siebie, ale to akurat jest trup. City z kolei poza Arsenalem u siebie żadnego godnego rywala. Potrzebują małego cudu podopieczni Artysty, żeby to jeszcze odwrócić, prawdopodobnie zaczynając od wygranej na Etihad.
Mamy końcówkę sezonu, różne rzeczy mogą się dziać imo.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
- DUN I LOVE
- Administrator
Newcastle nie próżnuje, 3-0 po 9 minutach gry z Tottenhamem.
- DUN I LOVE
- Administrator
W Totkach chyba też nie przemyśleli zmiany trenera.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
4-0 po 19.
5-0 po 21.
5-0 po 21.
- DUN I LOVE
- Administrator
- no-handed backhand
Potężne Sroki 6-1.
MTT - Tytuły (8) 2024:(1) Bastad, 2023:(1) Pune, 2022:(1) Melbourne, 2021:(5) Mallorca, Wimbledon, Toronto, Antwerpia, Sztokholm
MTT - Finały (5)
2022:(4) Dubaj, Estoril, Tokio, Paryż-Bercy 2021:(1) Wiedeń
MTT - Finały (5)
MTT - Tytuły (8) 2024:(1) Bastad, 2023:(1) Pune, 2022:(1) Melbourne, 2021:(5) Mallorca, Wimbledon, Toronto, Antwerpia, Sztokholm
MTT - Finały (5)
MTT - Finały (5)
- DUN I LOVE
- Administrator
Rozpoczął się mecz sezonu Premier League.
City agresywniejsze na początku.
City agresywniejsze na początku.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
To nie był karny na rudym? Załapałem się na powtórkę tylko.
Świetna akcja Kevina i mamy 1-0, piękny gol.