E: W kolejnej Querrey, więc ostatnia szesnastka bardzo realna. Pewnie taje nas nie ominą, a za moment może do nich dołączyć kolejny rodak, no chyba że Pan Bułgar się wykaraska. Panowie nieźle teraz grają tak swoją drogą.
W kluczowym momencie poprzedniego seta był aktywny jak na siebieMichael Scott pisze: ↑22 sty 2020, 8:44 Mowa ciała Dimitrova na niewiele wskazuje, gość zachowuje się jako robot. Minimum emocji.
Miał dwa BP w tym secie Bułgar, ale póki co każdy wygrywa swój serwis.
Od razu przypomniał mi się tekst Del Feda z dyskusji o Lewandowskim.
Po Roddicku i Blake'u, który też notabene był takim 'tweenerem' jak Ci przez Ciebie wymienieni i poza peakiem formy nie było mowy o stabilności, to bogactwa wśród następców nie mieli. Dwaj drwale Isner i Querrey, którzy już doczekali się swojego naturalnego następcę Opelke.Michael Scott pisze: ↑22 sty 2020, 8:52 Przegrywa serwis Paul, już raczej nic z tego nie będzie.
Jak przyszłość amerykańskiego tenisa ma być uzależniona od Tiafoe, Paula i Fritza, to widzę ją w czarnych barwach.
Nie przewidziałem tego, że Włoch może się okazać klasycznym kasztanem i przegrać w drugiej rundzie ze zdecydowanie niżej notowanym rywalem.
Bycie młodym graczem przedMichael Scott pisze: ↑22 sty 2020, 9:04Nie przewidziałem tego, że Włoch może się okazać klasycznym kasztanem i przegrać w drugiej rundzie ze zdecydowanie niżej notowanym rywalem.Znaczy gdzieś tam z tyłu głowy była taka myśl, ale spojrzałem na drabinkę i po krótkiej analizie stwierdziłem, że "nawet taki makaroniarz nie jest w stanie tego spie*dolić". Jak widać był w stanie xD.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość