PKO Ekstraklasa
- DUN I LOVE
- Administrator
Re: Lotto Ekstraklasa
Słabo grali, widać było brak Wolskiego i Mączyńskiego. Co prawda Brlek źle nie grał, jak się zgra z zespołem, wróci Mączyński to może Wisła nawiąże do gry z wiosny.
- DUN I LOVE
- Administrator
Dlaczego w ogóle oni wystartowali tak wcześnie? W trakcie Euro superpuchar, tydzień po już liga. Gdzie się spieszymy?
Mogli spokojnie dzisiaj grać Superpuchar, za tydzień wystartować całą 16.
Legia strzela do szatni.
Mogli spokojnie dzisiaj grać Superpuchar, za tydzień wystartować całą 16.
Legia strzela do szatni.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Nie wiem jaką był powód tak wczesnego startu, ale podejrzewam że chodzi oto by grać co tydzień, a w tym roku po podziale się spieszyli, grano co 3 dni.
- Robertinho
Żeby nasze kmiotki były w "formie" na euro****ole, to raz, a dwa, gramy teraz tyle kolejek co w Hiszpanii, a przerwa zimowa jest cały czas taka sama.
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
- DUN I LOVE
- Administrator
Cały czas tego nie łapię. Rok temu grali co 3 dni, bo było Euro. Teraz gra na wiosnę w pucharach nam nie grozi, ligę spokojnie można skończyć w ostatni weekend maja (do tego nie mamy pucharów ligi i innych dodatkowych rozgrywek), a robienie 3-miesięcznej przerwy pomiędzy rundami - mając na uwadze podgrzewane płyty i łagodne w ostatnich latach zimy - też jest dziwne.
Do tego wrzucanie superpucharu w czwartek, żeby pokrywał się z hitowym półfinałem Niemcy-Francja.
Jaga wyrównała.
Do tego wrzucanie superpucharu w czwartek, żeby pokrywał się z hitowym półfinałem Niemcy-Francja.
Jaga wyrównała.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
- Robertinho
Zapytaj fana SA37 Stanowskiego, zjechał swego czasu wyśmiewającego te debilizmy Rzeźniczaka, więc na pewno widzi głęboki sens tego terminarza i go chętnie wyjaśni. O ile wyjął już głowę z tyłka Bońka.
- DUN I LOVE
- Administrator

To chyba ta śmieszna spółka Ekstraklasa SA ogarnia kalendarz.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
- Robertinho
Kandydaci do spadku przegrali w komplecie, generalnie bez niespodzianek w pierwszej kolejce. Jutro jeszcze zobaczymy co tam pokaże Arka po powrocie. Niesamowite jest to, że drużyny które naprawdę przyjemnie ogląda się w lidze, w Europie dostają wciery od Albanczyków.
Wisła Płock 2 : 1 Lechia
Śląsk 0 : 0 Lech
Ruch 2 : 1 Górnik Łęczna
Wisła Kraków 2 : 1 Pogoń
Legia 1 : 1 Jagiellonia
Zagłębie 4 : 0 Korona
Cracovia 5 : 1 Piast
Termalica 2 : 0 Arka
Na plus:
Zdecydowanie Wisła Płock.
Craxsa i Zagłębie za efektowne zwycięstwa, ale po prawdzie zrobili co musieli, ich rywale na tą chwilę mieliby problemy z regularnym punktowaniem dwie ligi niżej.
Mimo porażek Pogoń i Arka. Pogoń przegrała pechowo, Arka dobrze grała przez 60 minut, po bramce na 2:0 opadła z sił, ale na zachętę niech ma.
Na minus:
Korona, Łęczna i Piast, ekipy zdecydowanie odstające od reszty stawki.
Lechia, skład na puchary, a być może i na mistrza a znowu na wyjeździe rozczarowanie. Problemem może być mentalność gwiazdeczek, zobaczymy jak się sytuacja rozwinie, bo u siebie grała bardzo przyjemną dla oka piłkę.
Śląsk 0 : 0 Lech
Ruch 2 : 1 Górnik Łęczna
Wisła Kraków 2 : 1 Pogoń
Legia 1 : 1 Jagiellonia
Zagłębie 4 : 0 Korona
Cracovia 5 : 1 Piast
Termalica 2 : 0 Arka
Na plus:
Zdecydowanie Wisła Płock.
Craxsa i Zagłębie za efektowne zwycięstwa, ale po prawdzie zrobili co musieli, ich rywale na tą chwilę mieliby problemy z regularnym punktowaniem dwie ligi niżej.
Mimo porażek Pogoń i Arka. Pogoń przegrała pechowo, Arka dobrze grała przez 60 minut, po bramce na 2:0 opadła z sił, ale na zachętę niech ma.
Na minus:
Korona, Łęczna i Piast, ekipy zdecydowanie odstające od reszty stawki.
Lechia, skład na puchary, a być może i na mistrza a znowu na wyjeździe rozczarowanie. Problemem może być mentalność gwiazdeczek, zobaczymy jak się sytuacja rozwinie, bo u siebie grała bardzo przyjemną dla oka piłkę.
- Robertinho
Przynajmniej z Legii się udało Andrzeja Dudy wreszcie pozbyć.
- DUN I LOVE
- Administrator
Lech - Jaga 0-2; dziękuję.
Wassiljew najlepsza "10" ligi?
MTT Titles/Finals
Spoiler:
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
Nie oglądałem wczoraj, ale jeśli posyłał takie piłki jak tydzień temu to zdecydowanie tak. A strzelić przecież też potrafi. Jaga w ogóle fajny zespół, świetne skrzydła, duży potencjał ofensywny, powinni spokojnie zająć miejsce w Top 8, bo Ruch, Piast i moim zdaniem Lech się tam nie znajdą. Jaga, Wisła powinny zająć dwa miejsca, i pytanie kto 3? La obstawiam Arkę, ale widać że Termalika na w tym roku ochotę namieszać.DUN I LOVE pisze:Lech - Jaga 0-2; dziękuję.
Świetny mecz Lechii, Wisła bezradna. Jak na wyjazdach zaczną grać choć 70 % tego co u siebie, to możemy mieć na koniec sezonu nowego mistrza.
- DUN I LOVE
- Administrator
Co tu można powiedzieć..
Ale wjeb*ł bramkę... Dobrze zaczęły się derby Krakowa.
Ale wjeb*ł bramkę... Dobrze zaczęły się derby Krakowa.
Totalny upadek Wisły. Niech spadną do pierwszej ligi, może tam się ogarną.
Turnieje MTT
2016: Monte Carlo W, Winston-Salem F
Czy rok 2019 będzie jeszcze większym cyrkiem niż 2017 i 2018 ?
2016: Monte Carlo W, Winston-Salem F
Czy rok 2019 będzie jeszcze większym cyrkiem niż 2017 i 2018 ?
- Robertinho
Chyba większym problemem jest nowy właściciel, któremu prokuratura skróciła nazwisko.