Zakładam, że Novak nie będzie się żyłował już w tej części sezonu, nie wziąłem jednak pod uwagę, że może zrobić finał z marszu, specjalnie się nie pocąc.

Zależy za ile się Novak rozleci, chwilowo nic nie dolega na tyle, by bez straty seta osiągnąć finał M-1000.DUN I LOVE pisze: ↑30 mar 2025, 12:32 @Damian, jasna sprawa, znam okoliczności i realia, co nie zmienia faktu, że rok czy dwa lata temu kolejny raz się ośmieszyłem pisząc, że marcowe mastersy są strefą dożywotnio wolną od raków. :D
Już nie pokazuje opadów w prognozie, więc pewnie za chwilę planowo zacznie się damski debel na przystawkę.Damian pisze: ↑30 mar 2025, 17:27Zależy za ile się Novak rozleci, chwilowo nic nie dolega na tyle, by bez straty seta osiągnąć finał M-1000.DUN I LOVE pisze: ↑30 mar 2025, 12:32 @Damian, jasna sprawa, znam okoliczności i realia, co nie zmienia faktu, że rok czy dwa lata temu kolejny raz się ośmieszyłem pisząc, że marcowe mastersy są strefą dożywotnio wolną od raków.
Szczerze powiedziawszy, jeszcze nie widziałem pełnego meczu Czecha, więc nic dzisiaj nie oczekuję. Oby tylko pogoda nie opóźniła finału o kilka godzin (a opady są zapowiadane), bo nie widzi mi się zarywać specjalnie nocki.![]()
Chciałbym, ale chyba już coś nadciąga. :|
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość