DUN I LOVE pisze:Od pierwszego dotknięcia piłki Arsenal zgłasza mistrzowskie aspiracje.

WHU 2-0. To pokazuje, że LE mieli głęboko i szeroko.
DUN I LOVE pisze:Od pierwszego dotknięcia piłki Arsenal zgłasza mistrzowskie aspiracje.
A o czym niby pisałem?Emu pisze:Zaraz hit weekendu. Henderson, walijski Xavi i Christian "46mln" Benteke jadą do twierdzy Stoke na najważniejsze spotkanie sezonu, gdzie wiecznie panują chłód, deszcz, a jedynym dniem tygodnia jest środa. Wenger to patologiczny przypadek pierwsza kolejka a ten już ryzykuje zdrowiem piłkarzy.
Od tamtego sezonu wygranie LE gwarantuje udział w LM więc twierdzenie, że angielskie drużyny odpuszczają te rozgrywki kosztem ligi jest chybione.
Sportsmole.co.uk. / kanonierzy.comRedknapp: Arsenal wygra ligę z nowym napastnikiem
Były menadżer Tottenhamu Hotspur przewiduje, że Arsenal wygra Premier League, pod warunkiem, że tego lata sprowadzi nowego napastnika na Emirates Stadium.
Kanonierzy są ostatnio łączeni z Karimem Benzemą, a Harry Redknapp uważa, że ktoś musi wesprzeć w tym sezonie Oliviera Giroud.
- Przez całe lato mam przeczucie, że to może być sezon, w którym Arsenal ponownie zdobędzie mistrzostwo - napisał Anglik dla gazety The Telegraph.
- Jeden mecz nie zmieni mojej opinii, ale wciąż mam to zastrzeżenie: Arsene Wenger musi pozyskać innego napastnika przed zamknięciem okienka transferowego. Arsenal jest teraz bardzo mocny i wciąż uważam, że Cech stanowi sporą różnicę, ale nie można walczyć o tytuł wyłącznie z Giroudem jako typowym napastnikiem. To niemożliwe.
Szkoda. Ładna kobieta.grzes430 pisze:Słyszeliście, że Mourinho obwinia za remis w pierwszym meczu lekarkę, bo wbiegła na boisko pomóc Hazardowi pod koniec spotkania?
Eva Carneiro została odsunięta od swoich obowiązków. Kwestia czasu aż porażki będą skutkiem tego, że trawa jest zielona, a piłka okrągła.
Za remis. Miał pretensje o to, że Hazard musiał zejść przez co mniej zawodników uczestniczyło w akcji, która mogła dać zwycięstwo. Tak czy inaczej Siwy przechodzi samego siebie i jego zachowania są już tak żałosne, że w głowie się nie mieści.Hankmoody pisze:Nie tyle za remis, co za ewentualną porażkę.
Ale historia jest co najmniej śmieszna.
Mam nadzieję, że nie będziemy w niej sami.grzes430 pisze:Dołączyłem do ligi.
A to widzisz, ja czytałem że Mou obwiniał ją o wejścię na boisko, przez co kończyli w 9, i w konsekwencji możliwość straty 3 gola.grzes430 pisze:Za remis. Miał pretensje o to, że Hazard musiał zejść przez co mniej zawodników uczestniczyło w akcji, która mogła dać zwycięstwo. Tak czy inaczej Siwy przechodzi samego siebie i jego zachowania są już tak żałosne, że w głowie się nie mieści.Hankmoody pisze:Nie tyle za remis, co za ewentualną porażkę.
Ale historia jest co najmniej śmieszna.
Dołączyłem do ligi.
Tak się zdobywa mistrzostwo.DUN I LOVE pisze:United znowu skromnie, ale kolejne 3 punkty w plecaku.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość