E:
Turniejowy twitter podaje, że nie będzie żadnych większych zmian. Miejsce Federera, kiedy organizatorzy wydadzą stosowne oświadczenie, zajmie Victor Hanescu [LL].
Mógłbyś ciut rozwinąć?robpal pisze:Oglądałem dziś jego mecz. Gdyby nie grał z zawodnikiem o klasę słabszym, to zawyłby piekielnie... Jednak bardzo dużo Bułgar grał w ostatnich dniach, tym większe brawa za awans.DUN I LOVE pisze: Dimitrow![]()
No psuł młody dużo. Za dużoSamurray pisze: Mógłbyś ciut rozwinąć?
Kosztem Bellucciego z Andersonem na przykład, chociaż uważam, że obydwa mecze nie zapowiadają się na jakieś pasjonujące widowiska, więc dla mnie obojętne jest to gdzie grają. Poza tym Polsat pewnie pokaże, jak na 2 uwiną się w miarę szybko, bo na centralnym jest przerwa przed sesją wieczorną.Sempere pisze:Rozumiem, że na korcie centralnym trzeba pokazywać Francuzów, ale spotkenie Jużnego z Granollersem powinno być na arenie głownej.
Rzeczywiście zapomniałem o tej przerwie. Mi się wydaje, że sptokanie Miszy z Marcelem może być jednym z ciekawszych meczów dzisiejszego dnia. Niestety pewnie na oczekiwaniach się skończy, jak to miało miejsce w Bazylei i Walencji. Zapowiadały się interesujące spotkania, ale ich poziom mnie mocno rozczarował.Mario pisze:Kosztem Bellucciego z Andersonem na przykład, chociaż uważam, że obydwa mecze nie zapowiadają się na jakieś pasjonujące widowiska, więc dla mnie obojętne jest to gdzie grają. Poza tym Polsat pewnie pokaże, jak na 2 uwiną się w miarę szybko, bo na centralnym jest przerwa przed sesją wieczorną.
robpal pisze:Klizan to miał *5-2 w deciderze
Serwował jako pierwszy w 3 secie, więc mógł mieć co najwyżej *5-1, a jak ja zacząłem śledzić wynik to było 5-2*, więc nie wiem, czy był podwójny break na jego korzyść.robpal pisze:O gemy mi chodziło. Nie miał podwójnego breaka?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość