Cincinnati 2018
Re: Cincinnati 2018
Bekhend jest słaby, niecelny i wolny. Z tym, że jego poprawa i tak nie wynikała w 2017, jak można już teraz domniemać z "oesu, ale łysy jest magikiem", a z tego, że Roger sobie te pół roku odpoczął i potrenował. A return, no cóż, jest jak widać na obrazku.
Rafael Nadal, to zło, zgoda?
PS. Nie ma zgody na brak zgody.
- no-handed backhand
Po prostu oglądałem dzisiaj to: https://www.youtube.com/watch?v=h61F2j_2GTE i jakoś coś mi się nie zgadza.Kiefer pisze:Bez jedynki na sucho, warto podkreślić.
Moim zdaniem głównym problemem jest kiepski return, poza tym jest okej nawet z basseline dziś, nie wiem skąd te narzekania.

Widocznie nastawiony byłem na jeszcze więcej błędów, błędów, błędów...Anula pisze:Dostosowanie się do przewodniego trendu na forum.Kiefer pisze:... nie wiem skąd te narzekania.
Nudne spotkanie. Masa błędów, błędów, błędów......

To zły moment sobie wybrałeś.no-handed backhand pisze:Po prostu oglądałem dzisiaj to: https://www.youtube.com/watch?v=h61F2j_2GTE i jakoś coś mi się nie zgadza.Kiefer pisze:Bez jedynki na sucho, warto podkreślić.
Moim zdaniem głównym problemem jest kiepski return, poza tym jest okej nawet z basseline dziś, nie wiem skąd te narzekania.

Ostatnio zmieniony 19 sie 2018, 23:14 przez Kiefer, łącznie zmieniany 1 raz.
W tym secie już bym chętnie oglądał taja, albo tego shitbreaka.
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
- no-handed backhand
Serwis.
E:
E:

Ale spieprzył, brawo.
Koniec tej absurdalnej serii przy okazji.
Oo i jak się wpienił, trochę może pech ale sam się wkopał.
Koniec tej absurdalnej serii przy okazji.
Oo i jak się wpienił, trochę może pech ale sam się wkopał.
Ostatnio zmieniony 19 sie 2018, 23:17 przez Kiefer, łącznie zmieniany 1 raz.
- DUN I LOVE
- Administrator
-
I nie będzie setnego gema serwisowego z rzędu w Cincy. Słabiutko Roger, Novak trochę pobiegał i już kapitulacja.
Powalczył Novak i przełamanie. Federer słabiutko.
Przecież Fed gra nędzę, dochodzi do wymian i taka bieda, że oczy krwawią....
Trzeba liczyć na zryw.
Różne rzeczy świat widział, ale te różne rzeczy miały miejsce dokładnie 10 lat temu w wieku lat 27. W kontekście NYC mi się napisało.
Rafael Nadal, to zło, zgoda?
Ten return to jest jakieś kuriozum.
A co to się stało? Finał i nagle serwis, który trzymał Rogera w grze zniknął. No kto by się spodziewał...
Specjalne podziękowania dla Mannarino, Muga, Enta i Mugrina.
Specjalne podziękowania dla Mannarino, Muga, Enta i Mugrina.

Może rekord jakiś pobić Novak asów.
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
- DUN I LOVE
- Administrator
Tenisista wszech czasów.Emu pisze:A co to się stało? Finał i nagle serwis, który trzymał Rogera w grze zniknął. No kto by się spodziewał...

MTT Titles/Finals
Spoiler:
Szwajcaria jest ugotowana widzę, do publiki przemawia. 

Wczoraj 71% pierwszego, dzisiaj 50%.DUN I LOVE pisze:Tenisista wszech czasów.Emu pisze:A co to się stało? Finał i nagle serwis, który trzymał Rogera w grze zniknął. No kto by się spodziewał...
Niewiadomo jakby nie zaserwował Novak, Roger zepsuje. Trzeba wierzyć, ale nie ma podstaw ta wiara.
A z Wawrinką 56%.Emu pisze:Wczoraj 71% pierwszego, dzisiaj 50%.DUN I LOVE pisze:Tenisista wszech czasów.Emu pisze:A co to się stało? Finał i nagle serwis, który trzymał Rogera w grze zniknął. No kto by się spodziewał...