Lepiej NBA zobaczyć, ewentualnie czasem przestawić na Almagro z Wawrinką i Lopeza z Isnerem.vdv pisze:(Nawiasem dodam, że jeszcze dobry mecz się szykuję w NBA Lakers - Miami).

Lepiej NBA zobaczyć, ewentualnie czasem przestawić na Almagro z Wawrinką i Lopeza z Isnerem.vdv pisze:(Nawiasem dodam, że jeszcze dobry mecz się szykuję w NBA Lakers - Miami).
Kto wygra Lakersi czy Heats??vdv pisze:Pewnie zrobię to tak, że w TV tennis, a na kompie NBA. Albo pogodzę to wszyszystko snem
Bardzo trudne pytanie, obu drużyn tak samo nie lubię, ale wolę by byli LakersSempere pisze:Kto wygra Lakersi czy Heats??vdv pisze:Pewnie zrobię to tak, że w TV tennis, a na kompie NBA. Albo pogodzę to wszyszystko snem
Ja też nie przepadam za tymi ekipami, ale wolę już triumf Miami.vdv pisze:Bardzo trudne pytanie, obu drużyn tak samo nie lubię, ale wolę by byli LakersTy jak typujesz?
![]()
Ale on ma dobrego slajsa starej szkoły. Ostro cięty i agresywny. Może tym zrobić krzywdę, tyle że... nie FedererowiDenek pisze:Ciekaw jestem, jak sobie dzisiaj Kolos z Chorwacji będzie radził backhand'em. W cwierćfinale Wimbledonu 2009 ciągle tylko slajsował.
Myślę, że tym razem pokaże nową jakość, szokując widzów płaskimi bombami. Słyszałem też, że specjalnie z okazji na ten mecz, Ivo przerzuci się na backhand dwuręczny.Denek pisze:Ciekaw jestem, jak sobie dzisiaj Kolos z Chorwacji będzie radził backhand'em. W cwierćfinale Wimbledonu 2009 ciągle tylko slajsował.
No bo Doktorek to jeszcze poprzednia generacjaJacques D. pisze: Ale on ma dobrego slajsa starej szkoły. Ostro cięty i agresywny. Może tym zrobić krzywdę, tyle że... nie Federerowi
Dokładnie, też przewiduje takie mieszanie dwóch stylów bh a la Tsonga. Myślę, ż świetne minięcia 2HBH będą w tym meczu u Ivo standardem.robpal pisze:Myślę, że tym razem pokaże nową jakość, szokując widzów płaskimi bombami. Słyszałem też, że specjalnie z okazji na ten mecz, Ivo przerzuci się na backhand dwuręczny.Denek pisze:Ciekaw jestem, jak sobie dzisiaj Kolos z Chorwacji będzie radził backhand'em. W cwierćfinale Wimbledonu 2009 ciągle tylko slajsował.
Jakie dokończenie meczu? Jaka pobudka?FEDEER pisze:To jak to jest, jeżeli Rafa skończy dość szybko na centralu zamiast Feda najpierw dokończenie meczu a potem mistrz?
Panowie Federaści o której pobudka?
Statystyczny podał plan transmisji na ES.FEDEER pisze:Piszę o dokończeniu które sugeruje Statystyczny w swoim w/w poście.
Użytkownicy przeglądający to forum: Catherine, Majestic-12 [Bot], Semrush [Bot] i 14 gości