Krzywa akcja jakaś. Do tego jest naprawdę merytorycznie, szczególnie rano jak Przemek się obudzi.Mario pisze:
Chyba pierwszy raz Miami ma więcej wpisów od Indian Wells.
Zasługa Nicka, ok?
Krzywa akcja jakaś. Do tego jest naprawdę merytorycznie, szczególnie rano jak Przemek się obudzi.Mario pisze:
Chyba pierwszy raz Miami ma więcej wpisów od Indian Wells.
Szczerze mówiąc jedynym Rafafanem, który mi kiedykolwiek działał na nerwy jest Robpal za czasów TN. Taki scenariusz napisało życie.Mario pisze:Obawiam się, że jeszcze jakiś sojusz na RG utworzymy. Niby w większości jesteście fajne chłopaki, ale jeśli chodzi o poglądy tenisowe lekko się różnimy, stąd ta obawa.
Nie do końca. Mecz Nadala przyniósł tyle wpisów, co kot napłakał. W "normalnych okolicznościach" sam widok zajechanego Rafy przyniósłby ze 100 postów.lake pisze:Raczej wirus Fedala i UE Djoka. Ale Nick daje szanse na niezły wynik wątku.
Gdybym to zobaczył wcześniej, to w pierwszej chwili pewnie bym łyknął.
To wiem, problem w tym, że umiejętności Goffina w tym elemencie są na poziomie amatorskim. Nie wiem, czy ktokolwiek z top 20 ma na sumieniu tyle popsutych smeczów, ewentualnie jego dzisiejszy rywal...Barty pisze:Na poziomie amatorskim zawsze zaleca się puszczać kozioł, jednak zawodowcy jak mogą, tak starają się grać z powietrza.
Mtenis pomaga i radzi w każdej dziedzinie życiaBarty pisze:
Btw, przeglądam ostatnie kilka stron i wniosek jest taki, że Rafani-kawalerzy muszą się zastanowić, czy warto wchodzić w związek małżeński już zawczasu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 2 gości