Przechlapane to mają w Egipcie, gdzie Salaha walczy z czasem - tam Mo jest nie do zastąpienia przez kogokolwiek.
Mnie dziwi tylko dlaczego alkoholik z Gdańska zabiera miejsce młodszym polskim graczom.
Oj tam alkoholik od razu. Może po prostu pijak, a to już zmienia postać rzeczyDUN I LOVE pisze:
Mnie dziwi tylko dlaczego alkoholik z Gdańska zabiera miejsce młodszym polskim graczom.
Może dlatego, że generalnie jest lubiany (jeden z najlepszych kumpli Lewego) i zrobi dobrą atmosferę? Gracz numer 18 i tak zagra epizodyczną rolę, więc myślę, że jakoś przeżyjemy absencję jednego z naszych wielkich talentów...DUN I LOVE pisze:Mnie dziwi tylko dlaczego alkoholik z Gdańska zabiera miejsce młodszym polskim graczom.
Norma. Dla naszego dobra lepiej ograniczać ilość czasu na polskojęzycznych mediach (wiem, że łatwiej powiedzieć, a trudniej zrobić w dobie social media), bo i tak 95% informacji to są życzeniowe opinie, które będzie weryfikować boisko.Lleyton pisze:Liczę na wyjście z grupy, moim zdaniem wyjdą z drugiego i w 1/8 wylot. Hype jaki jest obecnie prowadzony to masakra, niektórzy tu widzą SF/finał a nawet wygraną.Komedia.
Użytkownicy przeglądający to forum: grzes430, Nando i 21 gości