Mam nadzieję, że Rafa mi jeszcze nie dołoży.

Ależ ten czas się wlecze.

Skoro zostałem wywołany do tablicy...Mario pisze: Dzisiaj z Petzchnerem miał 17 asów czyli tyle ile w normalnej formie serwuje przez dwa sety, ponadto były momenty kiedy podania nie było i gra Raonica wyglądała dramatycznie. Sheva oglądał chyba cały mecz, więc on może powiedzieć coś więcej, ale te fragmenty na, które ja trafiłem nie były najlepsze w wykonaniu Milosa. Uważam, że Hewitt wygra, bo skoro średnio dysponowany Niemiec miał szansę na wywalenie Kanadyjczyka to czemu nie miałby tego zrobić dobrze dysponowany Hewitt. Zgodzę się, że warunki pogodowe nie mają wpływu na kondycje Raonica, ale słońce może go oślepiać przy serwisie.
Mam dokładnie te same plany. Ciekawe, czy z formy Niemki, która dopiero co zaowocowała debiutanckim tytułem, cokolwiek zostałoJacques D. pisze:U mnie obecnie przeplatanka: Azarenka-Barthel (danie główne) i Nadal-Lacko (tak z ciekawości raczej). Co będzie potem, zobaczymy
Ja bym powiedział, że gra tragicznieAnula pisze:Rafa przy swoim serwisie nie wygląda za dobrze.
Liczę na to, że to tylko dłuższa rozgrzewka.robpal pisze:Ja bym powiedział, że gra tragicznieAnula pisze:Rafa przy swoim serwisie nie wygląda za dobrze.
Gra za krótko, za wysoko i za wolno. Dużo błędów. Jakiś taki spięty.robpal pisze:Lacko odłamuje. Rafa przegrał w tym gemie przynajmniej 3 punkty, które powinien w cuglach skończyć
To prawda, ale takie auty są po prostu niepokojące.Misza pisze:Bardzo dobry Lacko. Inna sprawa, że Nadal często potrzebuje kilka gemów, żeby wejść w mecz (tym się będę pocieszał)
To wersja optymistyczna.Denek pisze:Ja obstawiam brak motywacji u Nadala. Po prostu mu się nie chce.
Najpierw musi wygrać ten mecz.James_007_Blake pisze:Rafa z taką grą 1/4 to jest maks. Nie ma inne opcji.
Już przestań z takimi tekstamiAnula pisze: Najpierw musi wygrać ten mecz.
Właśnie widzę, że tu jacyś eksperci od profetyki się pojawiająDUN I LOVE pisze:Pamiętajmy o tym, bo widzę, że w wyciąganiu pochopnych wniosków ustępujecie tylko Federastom w najwyższej formie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Semrush [Bot] i 16 gości