Chyb największa zagadka turnieju. Moim zdaniem z Raoniciem albo się wygrywa, albo przegrywa. Trudno tu mówić o wielkiej lub słabej formie.Advantage pisze:Jak dziś grał Serb?
Chyb największa zagadka turnieju. Moim zdaniem z Raoniciem albo się wygrywa, albo przegrywa. Trudno tu mówić o wielkiej lub słabej formie.Advantage pisze:Jak dziś grał Serb?
Nie. Naprawdę myślę, że Djokovic jest jedyną nadzieją na tiebreaka w meczu z Nadalem.Pitny pisze:Naprawdę w to wierzysz?Mario pisze:Niech Ferrer jutro zaskoczy, to będzie można spokojnie Gulbisowi kibicować.
Średnio. I mądrze.Advantage pisze:Jak dziś grał Serb?
Nie widzę powodów, żeby kibicować Ferrerowi. Dobrego finału nie zapewni, ciekawego też nie, połówka Ferrer-Murray na mączce może okazać się niezłym przegięciem. Wybór rodem z tragedii antycznej, ale chyba wolę Nadala...DUN I LOVE pisze:Piotrek, jutro Vamos Rafa jak rozumiem?
Ja tam nawet nie zamierzam. Nie dałbym rady zresztą. Nie życzę źle ani jednemu, ani drugiemu. Tyle napiszę.Mario pisze:Dla mnie niezłym przegięciem będzie kibicowanie przeciwko Gulbisowi w półfinale Szlema.
Owszem. Trudno orzec na co go stać w tym turnieju.robpal pisze:Średnio. I mądrze.Advantage pisze:Jak dziś grał Serb?
No właśnie, przeciw Nadalowi to co innego, nie liczy się.Mario pisze:Dla mnie niezłym przegięciem będzie kibicowanie przeciwko Gulbisowi w półfinale Szlema.A dopóki Nadal w turnieju, to tylko w Serbie nadzieja.
Bardzo chciałbym cieszyć się obecnością Erniego w finale wielkoszlemowym, nawet gdyby Nadal miał zdobyć kolejny tytuł na RG. I tak trzeba się łudzić, że przed niedzielą znajdzie się jakiś śmiałek i odstrzeli sympatycznego Hiszpana.Mario pisze:Dla mnie niezłym przegięciem będzie kibicowanie przeciwko Gulbisowi w półfinale Szlema.
Nie bluźnij.Advantage pisze:Bardzo chciałbym cieszyć się obecnością Erniego w finale wielkoszlemowym, nawet gdyby Nadal miał zdobyć kolejny tytuł na RG.Mario pisze:Dla mnie niezłym przegięciem będzie kibicowanie przeciwko Gulbisowi w półfinale Szlema.
Słuchaj, ja dzisiaj miałem normalnie. Ale wiem że podczas wczorajszego meczu Nadala, były z tym problemy.lake pisze:Czy w bezpośredniej transmisji Domański też wybiegał bardziej niż zwykle ze swoimi wizjami?Czyli czy tak jak wczoraj komentatorzy wciąż mają obraz szybciej niż my?
Pamiętałem, ale ponoć po 18-tych już się nie wypomina. Co będę gościa stresował przed jutrzejszym meczem.DUN I LOVE pisze:Dobrze, że chociaż Ania pamiętała. Ja też się wysiliłem.
http://mtenis.com.pl/viewtopic.php?f=11 ... 48#p132348
Użytkownicy przeglądający to forum: Bombardiero, Majestic-12 [Bot] i 10 gości