Grekos, idi nahui.
Dwaj ostatni najprawdopodobniej nie mają.
Kiedyś podobny numer odstwił w meczu z Benneteau tutaj. Ten typ tak ma. Teoretycznie łatwiej dla Rubliowa.
No niby tak, ale to jednak pojedyncze takie przypadki, a nie jak u takiego Carreno-Busty od dwóch sezonów norma.DUN I LOVE pisze: ↑23 sty 2020, 11:18Kiedyś podobny numer odstwił w meczu z Benneteau tutaj. Ten typ tak ma. Teoretycznie łatwiej dla Rubliowa.
Nie wpadaj w kompleksy, po prostu takie są standardy oczekiwane wobec zawodowych sportowczyń. Sam miałem napisać, że Iga powinna się zacząć wyszczurzać, to może nie trzeba będzie walić w każdą piłkę z całej siły, bo inaczej nie daj Boże rywalka dwa razy odbije.
Nicka coś tam trochę spoglądam i nie ma tragedii.DUN I LOVE pisze: ↑23 sty 2020, 11:37 Na trzeźwo się nie da śledzić ls przy linijkach Kyrgiosa, Fritza i Chaczanowa.
Absolutnie nie jest to kwestia przydatności dla zmianu układu sił w tenisie. Po prostu osłabia mnie jak wrak zawodnika wychodzi po 5-setówce i składa młodego grajka z było nie było, Top-40.Damian pisze: ↑23 sty 2020, 11:47Nicka coś tam trochę spoglądam i nie ma tragedii.DUN I LOVE pisze: ↑23 sty 2020, 11:37 Na trzeźwo się nie da śledzić ls przy linijkach Kyrgiosa, Fritza i Chaczanowa.
Karen w poprzednim sezonie określił się, na co go stać.
Nie wiem, jak ty, ale odnośnie Taylora nie mam żadnych oczekiwań, trochę nie ten kaliber gracza, także może spływać.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 3 gości