Po wczorajszych meczach (wylot Berdycha, słaby i obolały Murray, Djoković na krawędzi) zacząłem odczuwać nerwową ekscytację. Rozumiesz ten stan?
Nie przesadzaj, takie cuda się nie zdarzają w dzisiejszych czasach. Przecież RF jeszcze nigdy nie był tak dobrze przygotowany do turnieju, więc nie snujmy wizji jego wyjazdu bez pucharu.DUN I LOVE pisze:Jeżeli Simon ogra Rogera [...]
Ja miałem na myśli kuszenie perspektywą Top 10 bez Nadala.DUN I LOVE pisze:Ja tylko zabezpieczam swoją psychikę na wypadek niepowodzenia.![]()
Po wczorajszych meczach (wylot Berdycha, słaby i obolały Murray, Djoković na krawędzi) zacząłem odczuwać nerwową ekscytację. Rozumiesz ten stan?
Na korcie numer jeden ?DUN I LOVE pisze:Wznowienie meczu Djoković - Anderson o godzinie 14.
Tak.Lleyton pisze:Na korcie numer jeden ?DUN I LOVE pisze:Wznowienie meczu Djoković - Anderson o godzinie 14.
Tak, przed kobietami. Mogliby chociaż do 32/30 przeciągnąć.Lleyton pisze:Na korcie numer jeden ?DUN I LOVE pisze:Wznowienie meczu Djoković - Anderson o godzinie 14.
Tak tylko mimochodem wspomnę, że ów Simon - drzewiej - w czasach świetności GOAT'a miał z nim H2H bodaj 2:0 z realną szansą na 3:0.Barty pisze:Simon to trochę taki drugi Murray, tylko ze słabszym serwisem i atakiem. Także może być ciekawą rozgrzewką dla Rogera przed 1/2, oby nie zlekceważoną.
I grał z RF 2 5-setówki w WS (AO11, RG13). To jedno z tych nazwisk, które przyprawiają o zgrzytanie zębami. W jednym rzędzie z Igorem Andriejewem.Buzz pisze: Tak tylko mimochodem wspomnę, że ów Simon - drzewiej - w czasach świetności GOAT'a miał z nim H2H bodaj 2:0 z realną szansą na 3:0.
O, wywołałeś Igora!DUN I LOVE pisze:I grał z RF 2 5-setówki w WS (AO11, RG13). To jedno z tych nazwisk, które przyprawiają o zgrzytanie zębami. W jednym rzędzie z Igorem Andriejewem.Buzz pisze: Tak tylko mimochodem wspomnę, że ów Simon - drzewiej - w czasach świetności GOAT'a miał z nim H2H bodaj 2:0 z realną szansą na 3:0.
Pewnie, że fajnie. Przecież to praworęczny Rafa.Buzz pisze:O, wywołałeś Igora!Fajnie grał, choć to jeden z tych niespełnionych, których możliwości nie przełożyły się na statystyki.
Fakt! Perfekcyjnie zamiatał forhendem.DUN I LOVE pisze:Pewnie, że fajnie. Przecież to praworęczny Rafa.Buzz pisze:O, wywołałeś Igora!Fajnie grał, choć to jeden z tych niespełnionych, których możliwości nie przełożyły się na statystyki.
A gdzież tam znowu marzyć o secie, musiałby się znów pojawić zamęt w głowie Feda jak podczas wspomnianej przez DUN-a pięciosetówki AO 11, tyle że i wtedy GOAT sobie poradził, choć w wywiadzie po meczu stwierdził (żartując), że "nienawidzi grać z Żilem".Lucas pisze:Ale trzęsiecie portkami przed tym Gillem. Jak ugra seta będę zadowolony.[...]
Oczywiście, również pominąłem gościa.Lleyton pisze:Dodałbym jeszcze Nalbandiana w prime.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości