Wymarzone WTA Tour Championships
- Jacques D.
Wymarzone WTA Tour Championships
Analogicznie do mężczyzn. 8 uczestniczek, 2 rezerwowe. Uzasadnienia mile widziane. Zapraszam. 

I know the pieces fit.
Spoiler:
- Robertinho
Re: Wymarzone WTA Tour Championships
A czemuż to?Robertinho pisze:Odwołane.

"Kto jest dobry? Kto zły? Nie ma ludzi dobrych i złych, są tylko złe albo dobre uczynki. I ludzie, którzy miotają się między nimi." Éric-Emmanuel Schmitt
- Robertinho
Pytanie było o wymarzone mistrzostwa WTA, więc odpowiedziałem. 

Czołem Uśmiechniętej Polsce!
Nie wiem, czy Jacques się ucieszy.Robertinho pisze:Pytanie było o wymarzone mistrzostwa WTA, więc odpowiedziałem.

"Kto jest dobry? Kto zły? Nie ma ludzi dobrych i złych, są tylko złe albo dobre uczynki. I ludzie, którzy miotają się między nimi." Éric-Emmanuel Schmitt
- Jacques D.
Trolling w najbardziej zacnym temacie na tym forum, tego już za wiele!Sempere pisze:Nie wiem, czy Jacques się ucieszy.

Moja lista już wkrótce

I know the pieces fit.
Spoiler:
W takim razie będę musiał się pilnować.Jacques D. pisze:Trolling w najbardziej zacnym temacie na tym forum, tego już za wiele!Ban jest blisko.

Jak wyżej.Robertinho pisze:Odwołane.
MTT World Tour (Highest rank #1, career 2009 - 2024):
MTT Challenger Tour:
W:
F: Rio 25, Acapulco 25, Munich 25
Spoiler:
W:
F: Rio 25, Acapulco 25, Munich 25
Odp: Wymarzone WTA Tour Championships
Takie w którym będą grać faceci, a tenisistki będą cheeleaderkami (nie wiem jak to się pisze XD ).
Wysyłane z mojego HTC Wildfire S A510e za pomocą Tapatalk 2
Wysyłane z mojego HTC Wildfire S A510e za pomocą Tapatalk 2
Tytuły (4): 2023: Doha; 2017: Chennai, Queens Club; 2012: Memphis
Finały (6): 2017: Newport, Montreal; 2014: Abu Dhabi, Metz; 2013: Pekin, Atlanta
twitter.com/saboteur_cod
Finały (6): 2017: Newport, Montreal; 2014: Abu Dhabi, Metz; 2013: Pekin, Atlanta
twitter.com/saboteur_cod
- Jacques D.
Tak myślałem, że znawstwo WTA tak na tym forum, jak i w całej Polsce jest żadne, więc i na zbyt wiele konstruktywnych odpowiedzi nie było co liczyć. 
Moje typy:
Grupa A:
Graf - Taka sama oczywistość jak Federer, poza tym TEN slajs i wszystko jasne.
Hingis - Tenisista genialna, najlepsza taktyczka jaką widziałem na korcie plus bardzo wyrazista, silna osobowość.
Evert - Moja ulubiona tenisistka z "dawnych lat". Piękny, inteligentny, zapomniany tenis.
Szarapowa - Koniecznie w szczytowej formie z Wimbledonu '04 bądź AO '08. Obłędnymi kątami i nieziemskimi prędkościami mogłaby konkretnie namieszać.
Grupa B:
Navratilova - Najlepszy kobiecy wolej. Nawet w 2006 wciąż robiła piorunujące wrażenie.
S.Williams - Tu z kolei ideał serwisu. Kiedy jest w topowej formie nawet TAKIE rywalki musiałyby mocno główkować, żeby znaleźć na nią sposób.
Seles - Bardzo charakterystyczna i zabójczo skuteczna w swoim dziwnym stylu.
Henin - Najlepszy 1HBH jaki kiedykolwiek istniał. Wspaniały tenis z wykorzystaniem całości kortu.
Rezerwowe:
Clijsters - Kto powiedział, że nowoczesny styl oznacza bycie na bakier z techniką? Wyjątkowa tenisowa osobowość i wyjątkowy tenisowy styl.
Dementiewa - Niby wynikami trochę odstaje, ale umiejętnościami już niekoniecznie. Jeśli tylko ogarnęłaby się z serwowaniem, na pewno dałaby radę.

Moje typy:
Grupa A:
Graf - Taka sama oczywistość jak Federer, poza tym TEN slajs i wszystko jasne.
Hingis - Tenisista genialna, najlepsza taktyczka jaką widziałem na korcie plus bardzo wyrazista, silna osobowość.
Evert - Moja ulubiona tenisistka z "dawnych lat". Piękny, inteligentny, zapomniany tenis.
Szarapowa - Koniecznie w szczytowej formie z Wimbledonu '04 bądź AO '08. Obłędnymi kątami i nieziemskimi prędkościami mogłaby konkretnie namieszać.
Grupa B:
Navratilova - Najlepszy kobiecy wolej. Nawet w 2006 wciąż robiła piorunujące wrażenie.
S.Williams - Tu z kolei ideał serwisu. Kiedy jest w topowej formie nawet TAKIE rywalki musiałyby mocno główkować, żeby znaleźć na nią sposób.
Seles - Bardzo charakterystyczna i zabójczo skuteczna w swoim dziwnym stylu.
Henin - Najlepszy 1HBH jaki kiedykolwiek istniał. Wspaniały tenis z wykorzystaniem całości kortu.
Rezerwowe:
Clijsters - Kto powiedział, że nowoczesny styl oznacza bycie na bakier z techniką? Wyjątkowa tenisowa osobowość i wyjątkowy tenisowy styl.
Dementiewa - Niby wynikami trochę odstaje, ale umiejętnościami już niekoniecznie. Jeśli tylko ogarnęłaby się z serwowaniem, na pewno dałaby radę.

I know the pieces fit.
Spoiler:
Przemek, ludzie są aktualnie zajęci WTF, który akurat zaczął prezentować przyzwoity poziom 

MTT career highlights (26-17):
2021: Delray Beach (F);
2020: Antwerpia (W), Cincinnati (W), Dubaj (F), Montpellier (F);
2019: Bazylea (W), Sztokholm (W), Szanghaj (W), Metz (W), Winston-Salem (F), Stuttgart (W), Madryt (W), Monachium (F), Barcelona (F), Houston (W), Acapulco (W), Buenos Aires (F);
2018: Paryż (F), Bazylea (F), Metz (W), Toronto (W), Estoril (F), Miami (W), Australian Open (F);
2017: WTF (W), Sztokholm (W), Hamburg (W), Stuttgart (W), Acapulco (W);
2016: WTF (F), Bazylea (F), Cincinnati (W), Roland Garros (F), Marsylia (W), Doha (W);
2015: WTF (W), Bazylea (W), Winston-Salem (W), Hamburg (W), Wimbledon (F), Stuttgart (W), Monte Carlo (F), Indian Wells (F);
2014: Halle (F)
2021: Delray Beach (F);
2020: Antwerpia (W), Cincinnati (W), Dubaj (F), Montpellier (F);
2019: Bazylea (W), Sztokholm (W), Szanghaj (W), Metz (W), Winston-Salem (F), Stuttgart (W), Madryt (W), Monachium (F), Barcelona (F), Houston (W), Acapulco (W), Buenos Aires (F);
2018: Paryż (F), Bazylea (F), Metz (W), Toronto (W), Estoril (F), Miami (W), Australian Open (F);
2017: WTF (W), Sztokholm (W), Hamburg (W), Stuttgart (W), Acapulco (W);
2016: WTF (F), Bazylea (F), Cincinnati (W), Roland Garros (F), Marsylia (W), Doha (W);
2015: WTF (W), Bazylea (W), Winston-Salem (W), Hamburg (W), Wimbledon (F), Stuttgart (W), Monte Carlo (F), Indian Wells (F);
2014: Halle (F)
- Jacques D.
Aż tak bardzo, że wypisują tu tony niezbyt konstruktywnego spamu?robpal pisze:Przemek, ludzie są aktualnie zajęci WTF, który akurat zaczął prezentować przyzwoity poziom

Bez przesady z tym poziomem. To tylko jeden mecz.

I know the pieces fit.
Spoiler:
- Robertinho
A to jest rozumiem spam konstruktywny?Jacques D. pisze:Aż tak bardzo, że wypisują tu tony niezbyt konstruktywnego spamu?robpal pisze:Przemek, ludzie są aktualnie zajęci WTF, który akurat zaczął prezentować przyzwoity poziom
Bez przesady z tym poziomem. To tylko jeden mecz.Fed i Murek to już raczej powrót do rzeczywistości.

Jutro przedstawię swoją propozycję.

Czołem Uśmiechniętej Polsce!
Ja też przedstawię swoje typy, ale chyba nie dzisiaj. 

Ja już nie będe odwoływał tylko napisze swoje typy.
Grupa A
Steffi Graf-niesamowita finezja w grze
Maria Szarapowa-ofensywna baselinerka
Monika Seles-świetna w grze ofensywnej
Martina Hingis-niekonwencjonalny styl gry
Grupa B
Martina Navratilova-piękny klasyczny wolej
Chris Evert-piękny stary klasyczny tenis
Serena Williams-niesamowity serwis oraz gra w ofensywie.
Margaret Smith Court-podobnie jak u Evert
Rezerwowi:
Kim Clijsters-potrafiąca grać wspaniale zarówno w ofensywie jak i w defensywie
Justine Henin-niesamowity jednoręczny bekhend

Grupa A
Steffi Graf-niesamowita finezja w grze
Maria Szarapowa-ofensywna baselinerka
Monika Seles-świetna w grze ofensywnej
Martina Hingis-niekonwencjonalny styl gry
Grupa B
Martina Navratilova-piękny klasyczny wolej
Chris Evert-piękny stary klasyczny tenis
Serena Williams-niesamowity serwis oraz gra w ofensywie.
Margaret Smith Court-podobnie jak u Evert
Rezerwowi:
Kim Clijsters-potrafiąca grać wspaniale zarówno w ofensywie jak i w defensywie
Justine Henin-niesamowity jednoręczny bekhend
MTT
Best rank. #2
Zwycięstwa: Roland Garros 2013 (debel), Eastbourne 2013, Australian Open 2014
Finały: Memphis 2013, Indian Wells 2014, Indian Wells 2014 (debel), Casablanca 2014, Rzym 2014 (debel), Hamburg 2014, Wimbledon 2015 (debel)
Best rank. #2
Zwycięstwa: Roland Garros 2013 (debel), Eastbourne 2013, Australian Open 2014
Finały: Memphis 2013, Indian Wells 2014, Indian Wells 2014 (debel), Casablanca 2014, Rzym 2014 (debel), Hamburg 2014, Wimbledon 2015 (debel)
- DUN I LOVE
- Administrator
Grupa A
Serena Williams
Lindsay Davenport
Amelie Mauresmo
Jennifer Capriati
Grupa B
Justine Henin
Venus Williams
Martina Hingis
Monica Seles
Rezerwowe:
Maria Szarapowa
Victoria Azarenka
Ograniczyłem się do tenisistek, jakie miałem okazję oglądać 'na żywo'.
Serena Williams
Lindsay Davenport
Amelie Mauresmo
Jennifer Capriati
Grupa B
Justine Henin
Venus Williams
Martina Hingis
Monica Seles
Rezerwowe:
Maria Szarapowa
Victoria Azarenka
Ograniczyłem się do tenisistek, jakie miałem okazję oglądać 'na żywo'.
MTT Titles/Finals
Spoiler: