F1
- DUN I LOVE
- Administrator
Re: F1
To na pewno, ale fascynuje czasami to przesadne eksponowanie ego w czymś, co tak dobrze hula.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
- DUN I LOVE
- Administrator
-
Na razie Horner się broni... Wygląda to na próbę przewrotu wewnątrz zespołu patrząc, że holenderskie media jako pierwsze podają kolejne oskarżenia. Niedawno zmarł właściciel koncernu Red Bulla, Dietrich Mateschitz, i jest tam walka o władzę. Wiadomo, że Verstappenowie mocno trzymają się z Helmutem Marko, a Christian Horner jest po drugiej stronie.
Co do rynku transferowego, Hamilton całe życie był moim największym przeciwnikiem sportowym, poczynając od pierwszego sezonu. Oczywiście Vettel w RB też sporo wygrywał, ale tam bardziej bolid robił różnicę. Bardzo dziwne uczucie widzieć Hamiltona w czerwieni, wolałbym aby jednak do tego transferu nie doszło. 40 lat na karku w momencie przejścia, prawie dwie dekady w F1, jest gdzieś ryzyko tąpnięcia, ale póki co trzyma topowy poziom i ten ruch raczej powinien dodać mu animuszu, no przynajmniej do czasu aż Scuderia znowu zacznie jakiś cyrk odwalać. Biedny Leclerc, bo lawina problemów ruszyła właśnie jak on tam przeszedł, ma marną średnią 1 zwycięstwa/sezon, wydawało się, że przynajmniej będzie twarzą Ferrari, a nawet na tym polu musi ustąpić.
Mówi się, że najpoważniejszym kandydatem do Merca jest... 17-letni Andrea Kimi Antonelli, który zadebiutuje w tym roku w... F2. Oczywiście musi najpierw udowodnić, że nadal jest tak wielkim talentem za jakiego uchodzi. Planem B podobno Alonso, bezsprzecznie najlepszy kierowca dostępny na rynku, choć jeśli Aston będzie szybszy od Mercedesa to kto wie czy będzie chciał się pchać do Brackley. W Mercu też nie wszyscy go uwielbiają, choćby za 2007. Jak nie jeden albo drugi to jest cała plejada mniej lub bardziej poważnych kandydatów, ale raczej jako #2 u boku Russella. Albon, Sainz, Ocon, Gasly, Hulkenberg, o nich można względnie poważnie mówić, mniej więcej w takiej kolejności jak wypisałem.
W środę startują trzydniowe testy w Bahrajnie.
Co do rynku transferowego, Hamilton całe życie był moim największym przeciwnikiem sportowym, poczynając od pierwszego sezonu. Oczywiście Vettel w RB też sporo wygrywał, ale tam bardziej bolid robił różnicę. Bardzo dziwne uczucie widzieć Hamiltona w czerwieni, wolałbym aby jednak do tego transferu nie doszło. 40 lat na karku w momencie przejścia, prawie dwie dekady w F1, jest gdzieś ryzyko tąpnięcia, ale póki co trzyma topowy poziom i ten ruch raczej powinien dodać mu animuszu, no przynajmniej do czasu aż Scuderia znowu zacznie jakiś cyrk odwalać. Biedny Leclerc, bo lawina problemów ruszyła właśnie jak on tam przeszedł, ma marną średnią 1 zwycięstwa/sezon, wydawało się, że przynajmniej będzie twarzą Ferrari, a nawet na tym polu musi ustąpić.
Mówi się, że najpoważniejszym kandydatem do Merca jest... 17-letni Andrea Kimi Antonelli, który zadebiutuje w tym roku w... F2. Oczywiście musi najpierw udowodnić, że nadal jest tak wielkim talentem za jakiego uchodzi. Planem B podobno Alonso, bezsprzecznie najlepszy kierowca dostępny na rynku, choć jeśli Aston będzie szybszy od Mercedesa to kto wie czy będzie chciał się pchać do Brackley. W Mercu też nie wszyscy go uwielbiają, choćby za 2007. Jak nie jeden albo drugi to jest cała plejada mniej lub bardziej poważnych kandydatów, ale raczej jako #2 u boku Russella. Albon, Sainz, Ocon, Gasly, Hulkenberg, o nich można względnie poważnie mówić, mniej więcej w takiej kolejności jak wypisałem.
W środę startują trzydniowe testy w Bahrajnie.
- DUN I LOVE
- Administrator
Kolejny nudny sezon się zapowiada....
MTT World Tour (Highest rank #1, career 2009 - 2024):
MTT Challenger Tour:
W:
F: Rio 25, Acapulco 25, Munich 25
Spoiler:
W:
F: Rio 25, Acapulco 25, Munich 25
2024 do odfajkowania. 20 sek przewagi Maxa nad Perezem i pełna kontrola.
Większego strzału w potylicę Wolffowi nie mogli zrobić. Auto oparte na zeszłorocznej koncepcji Merca i dominuje jak wcześniej. Cyrk
Większego strzału w potylicę Wolffowi nie mogli zrobić. Auto oparte na zeszłorocznej koncepcji Merca i dominuje jak wcześniej. Cyrk
Spałem przez pół wyscigu... Na początku jeszcze była nadzieja, jak Russell chwilę trzymał tempo dobre, ale potem Maks bez wysiłku odjeżdżał... No nic dopiero od 26 nowe rozdanie.
- DUN I LOVE
- Administrator
- DUN I LOVE
- Administrator
W ten weekend GP Arabii Saudyjskiej. Znowu piątek/sobota, o 18-ej.
- DUN I LOVE
- Administrator
- Robertinho
- DUN I LOVE
- Administrator
- Robertinho
Zarost, nakrycie głowy i byś był bardziej arabski od Arabów. Odpowiednie podejście do charakterystycznego dla tamtej kultury stosunku do kobiet już masz.
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
- DUN I LOVE
- Administrator
Ale ja mam tylko jedną żonę.Robertinho pisze: ↑06 mar 2024, 11:22Zarost, nakrycie głowy i byś był bardziej arabski od Arabów. Odpowiednie podejście do charakterystycznego dla tamtej kultury stosunku do kobiet już masz.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
- Robertinho
W dodatku niestety w kulturze Islamu, to mężczyzna utrzymuje kobietę(y).DUN I LOVE pisze: ↑06 mar 2024, 13:18Ale ja mam tylko jedną żonę.Robertinho pisze: ↑06 mar 2024, 11:22Zarost, nakrycie głowy i byś był bardziej arabski od Arabów. Odpowiednie podejście do charakterystycznego dla tamtej kultury stosunku do kobiet już masz.

Czołem Uśmiechniętej Polsce!