Co ciekawe w turnieju zagra (przynajmniej może) Marin Cilic. Skrócili mu dyskwalifikację.

Na temat WC do kwalifikacji jeszcze nic nie wiadomo.
No nie wiem, może chce skończyć rok na liderze? Dla mnie to niezły powód.Mario pisze:Rafa gra z tego samego powodu co Djoko 2 lata temu?
Dżej Dżej w formie, więc faktycznie może być pasjonująco.robpal pisze:No to zacieram rączki na mecz JJa z Rafą.
Świetny, na pewno obaj z Novakiem rzucą wszystkie siły na Paryż.robpal pisze:No nie wiem, może chce skończyć rok na liderze? Dla mnie to niezły powód.Mario pisze:Rafa gra z tego samego powodu co Djoko 2 lata temu?
Ostatnie dwa lata mnie nauczyły, że Djoković zdecydowanie nie musi rzucać wszystkich sił w turnieju, żeby go w cuglach wygrać.Mario pisze: Świetny, na pewno obaj z Novakiem rzucą wszystkie siły na Paryż.
Ja tam nie wiem, z kim on by miał do końca tego sezonu przegrać. Rafa też nie wie, więc graMario pisze:Ale jak się postara to chyba da radę nie wygrać. To samo tyczy się Rafałka.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości